Pericol mare pentru cei care consumă mici! Nu îi mai mâncați dacă se fac așa când îi prăjiți

pericolul-nestiut-din-mici-mustar-si-paine-care-sunt-ingrediente

Micii sunt foarte gustoți, dar sunt și foarte periculoși. Trebuie să fim foarte atenți de unde îi cumpărăm pentru că pot avea efecte neplăcute asupra organismului nostru.

Medicii nutriționiști spun că sunt mai multe criterii după care se aleg micii. Mihaela Bilic ne spune unde găsim cei mai buni mici.

”Niciun eveniment major ce privește soarta acestui popor nu poate trece nesărbătorit- adică fără un grătar cu mici și friptură. Și pentru că astăzi este zi de vot mi s-a părut potrivit un meniu 100% românesc: mici cu pâine și muștar🥳😋

Probabil toate popoarele au preparate din carne tocată, dar MICI ca ai noștri nu există nicăieri😝 Uitați de hamburger, șaorma și kebab, amestecul pentru carnea de mici nu seamănă cu niciunul dintre ele.

Care sunt cei mai buni mici?

Iar când vine vorba de cei mai buni MICI, vă recomand fără ezitare produsele marcă proprie Selgros, indiferent că alegeți amestecul din porc și vită sau pe cel din carne de vită și oaie. 

Care sunt criteriile mele pentru niște MICI de calitate? În primul rând să nu aibă gust puternic de usturoi, să fie cu puțină grăsime și bicarbonat, să nu cadă greu ca digestie, să nu dea arsuri și nici gustul de mici să nu fie persistent.

Cum vedeți că nu au grăsime în exces?

După cum se comportă la gătit: dacă scad prea tare ca volum, adică “se topesc” nu e semn bun😳 Prețil este de 15-20 lei/kg, caloriile variază între 220-260cal/100g și, ce să vezi, cei de porc sunt mai slabi😂😂

Meniul de astăzi conține ambele sortimente de MICI, iar porția corectă poate varia între 2-4 sau chiar 6 bucăți- fiecare după cât îl ține cureaua🤩”, a scris Bilic pe Instagram.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

Provocarea100%@Ziua82: Meniu de VOT Niciun eveniment major ce privește soarta acestui popor nu poate trece nesărbătorit- adică fără un grătar cu mici și friptură. Și pentru că astăzi este zi de vot mi s-a părut potrivit un meniu 100% românesc: mici cu pâine și muștar🥳😋 Probabil toate popoarele au preparate din carne tocată, dar MICI ca ai noștri nu există nicăieri😝 Uitați de hamburger, șaorma și kebab, amestecul pentru carnea de mici nu seamănă cu niciunul dintre ele. Iar când vine vorba de cei mai buni MICI, vă recomand fără ezitare produsele marcă proprie Selgros, indiferent că alegeți amestecul din porc și vită sau pe cel din carne de vită și oaie.  Care sunt criteriile mele pentru niște MICI de calitate? În primul rând să nu aibă gust puternic de usturoi, să fie cu puțină grăsime și bicarbonat, să nu cadă greu ca digestie, să nu dea arsuri și nici gustul de mici să nu fie persistent. Cum vedeți că nu au grăsime în exces? După cum se comportă la gătit: dacă scad prea tare ca volum, adică “se topesc” nu e semn bun😳 Prețil este de 15-20 lei/kg, caloriile variază între 220-260cal/100g și, ce să vezi, cei de porc sunt mai slabi😂😂 Meniul de astăzi conține ambele sortimente de MICI, iar porția corectă poate varia între 2-4 sau chiar 6 bucăți- fiecare după cât îl ține cureaua🤩 Poftă bună și rezultate pe măsură! La vot mă refeream😉

O postare distribuită de Mihaela Bilic (@doctorbilic) pe

Revista Presei