Peugeot a lansat mașina interzisă în Europa! Cum arată primul primul pickup al francezilor

23 feb. 2020
Peugeot a lansat mașina interzisă în Europa! Cum arată primul primul pickup al francezilor

Cei de la Peugeot au lansat prima mașină care va fi interzisă în Europa. Imaginile sunt fabuloase. Primul pickup al francezilor va fi disponibil doar în America Latină și Africa.

Peugeot a lansat mașina interzisă în Europa

Francezii de la Peugeot și-au văzut visul împlinit. În sfârșit, au lansat modelul pickup, la care muncesc de ani buni. Landtrek este primul pickup Peugeot.

Deocamdată, doar șoferii din America Latină și Africa se vor bucura de acesta. În Europa este posibil să nu fie lansat niciodată.

Modelul poate avea cabină simplă sau dublă, dar are și variante multifuncționale și poate transporta până la 3 euro-paleți.

Sarcina utilă depășește o tonă, iar în unele versiuni poate ajunge la 1,2 tone. Modelul cu cabină simplă poate fi vândut fără bara de protecție spate, acest lucru oferind un acces mai bun la benă prin deschiderea la 180 de grade.

Landtrek are designul mărcii, cu o grilă mare ce găzduiește logo-ul Peugeot în față, flancat de faruri voluminoase. Nu- lipsește nici iluminarea LED, iar pickup-ul vine cu șine de acoperiș, trepte laterale, precum și ecusoane „Landtrek” și „Peugeot” în partea din spate.

În funcție de versiune, pickup-ul Peugeot poate fi prevăzut cu până la șase locuri. Sunt disponibile, de asemenea, și două scaune frontale independente, separate printr-o cotieră centrală.

Unitatea de benzină scoate 207 CP (154 kW) și 320 Nm cuplu și poate fi adaptată la o cutie de viteze manuală cu 6 trepte, sau o cutie de viteze automată tot cu 6 trepte. Modelele de bază sunt oferite cu tracțiune spate, dar este disponibil și un sistem 4 × 4 cu moduri 4H și 4L, conform promotor.ro.