Plan fără precedent în România ultimilor 30 de ani! Ludovic Orban șochează cu noua promisiune: „În următorii 10 ani…”

11 iun. 2020
Plan fără precedent în România ultimilor 30 de ani! Ludovic Orban șochează cu noua promisiune: „În următorii 10 ani...”

Ludovic Orban șochează opinia publică cu un plan extrem de ambițios pentru următorii ani. Din păcate în România, promisiunile neonorate ale politicienilor sunt la ordinea zilei, astfel încât puțini mai sunt cei care vor crede cele declarate de actualul premier.

Ludovi Orban a declarat miercuri că, în următorii 10 ani, România va investi peste 40 miliarde euro în infrastructura de transport. De asemenea, alți 25 de miliarde de euro ar urma să fie investiți în domeniul energiei.

„În ceea ce priveşte marile proiecte de infrastructură, în următorii 10 ani România va investi peste 40 de miliarde de euro în dezvoltarea infrastructurii de transport. De asemenea, va exista un angajament pentru dezvoltarea infrastructurii în domeniul energiei, de cel puţin 25 de miliarde de euro, în următorii 10 ani.

Obiectivul nostru este să reindustrializăm România, să folosim toate pârghiile pe care le avem la dispoziţie pentru a atrage noi investiţii pentru a dezvolta capacităţi industriale, pentru a reuşi cu adevărat să producem competitiv cât mai multe lucruri în România fructificând toate oportunităţile care ne vor fi oferite de dezvoltările de pe piaţa europeană, de pe cea internaţională. Din acest motiv vreau să asigur investitorii de la Liberty că fac o investiţie care va da roade atât pe termen scurt, cât şi pe termen mediu şi lung”, a spus Orban.