Planta care nu trebuie să-ți lipsească din casă! E obligatoriu. E o minune pentru sănătate

plante

În plină pandemie de coronavirus, încercăm să ne ferim pe cât posibil de orice microbi. Ei bine, astăzi vă oferim o alternativă extrem de bună. Este obligatoriu ca această plantă să nu-ți lipsească din casă.

Planta care nu trebuie să-ți lipsească din casă!

Această plantă este o adevărată minune pentru sănătatea tuturor. Unele plante absorb dioxidul de carbon si elibereaza oxigenul mai eficient decat altele. Altele sunt și mai importante pentru sănătate. Absorb praful si chimicalele din produsele de curățare.

Totuși, această plantă a fost folosita de-a lungul timpului pentru proprietatile sale de vindecare. Oferă însă mult mai mult. Este o adevărată „bomba cu oxigen”. Mai exact, poate creste nivelul de oxigen din casă.

Aloe vera, căci despre ea este vorba, absoarbe mai mult dioxid de carbon, formaldehida si monoxid de carbon decat orice alta planta.

Totuși, fiind vorba despre o planta tropicala, aloe vera are nevoie de lumina si apa, dar nu prea multa. Cei de la NASA spun că ar trebui sa ai 15-18 plante intr-o zona de 500 de metri patrati, conform Antena 3.

Revista Presei