Platforma din România care îți găsește sufletul pereche în doar 3 minute. Este GRATIS! Prima dată te întâlnești, însă cu 18 persoane

05 mart. 2021
Platforma din România care îți găsește sufletul pereche în doar 3 minute. Este GRATIS! Prima dată te întâlnești, însă cu 18 persoane
Foto: Pablo Heimplatz on Unsplash

„Pasiune la prima conexiune!” – așa promite o nouă platformă de dating din România, care pare că se bucură deja de succes. Couple.ro promite conectarea cu persoane reale și nu cu profiluri false. Socializezi, te distrezi, te relaxezi și te cuplezi, spun reprezentanții portalului.

Site-ul vrea să vină în sprijinul celor care încă își caută marea dragoste și nu au găsit-o încă. Pentru a te înscrie pe couple.ro, trebuie să ai între 18 și 42 de ani și desigur să beneficiezi de o bună conexiune la internet. După acest pas, se așteaptă ora programată pentru o întâlnire, însă virtuală.

Doar cu persoane reale

Și va fi cu 18 persoane reale, nu conturi false, insistă reprezentanții platformei. Fiecare întâlnire va fi pe ideea de speed dating, adică întâlnire pe repede înainte și va dura doar 3 minute. Întregul eveniment durează o oră, iar dacă vreunul dintre participanți ți-a plăcut, poți trece la următorul pas, o întâlnire live

„Pentru că timpul nu mai are răbdare, noi te ajutăm să scapi de numărul mare de ore pe care îl petreci pe aplicații. Cum? Prin platforma noastră. Cunoști până la 18 persoane într-un singur eveniment de o oră, iar dacă ai noroc, în dragoste, rămâi și cu date de contact pentru o a doua întâlnire. Totul într-o cameră virtuală privată în care ai ocazia să cunoști persoane reale și să legi conexiuni și mai reale.Îți creezi un cont și participă la mini-maratoane de întâlniri. Fără extra căutări, bătăi de cap sau aplicații pe care petreci foarte mult timp. Relaxează-te! Ne-am ocupat noi de tot„, se transmite pe Couple.ro.

Înscrierea este gratuită ca și întâlnirea virtuală

Momentan totul este gratis și pare că nimeni nu trebuie să plătească nimic. Probabil fiind la început de drum, cei de la Couple.ro vor mai întâi să se facă cunoscuți. Există mai multe proiecte de acest tip pe piață, însă cele mai multe reușesc să se susțină din taxele pe care le plătesc cei care vor să participe la evenimente.

Din cauza pandemiei, acum totul se desfășoară online, așa că această piață a întâlnirilor a suferit pierderi masive, dar în același timp a crescut interesul oamenilor pentru acest tip de platforme și reprezintă o oportunitate de business pentru viitor.