Pleacă Măruță de la Pro Tv? Decizia surpriză pe care a luat-o prezentatorul. Ce planuri de viitor are

Catalin Maruta si Simona Halep

Au trecut 12 ani de când Cătălin Măruță apare aproape zi de zi la Pro Tv, cu emisiunea sa, care a fost de multe ori lider de audiență. De-a lungul timpului, orele de difuzare s-au mai schimbat și asta pentru că și concurența a devenit foarte puternică, dar el a rămas același om de televiziune spontan și mereu pus pe glume.

S-a scris mult despre o potențială plecare a lui din marea familie Pro, dar iată că acesta a decis să continue pe acelați drum. Peste 23.000 mii de invitați au stat pe canapeaua lui Măruță, în aproximativ 3.000 de ediții live și numărul urmează să crească.

Președintele României, sportivi care au scris istorie, campioni mondiali și olimpici, români de succes din străinătate, ambasadori, actori, cântăreți, designeri, jurnaliști, bloggeri, vloggeri, comedianti, oameni care au doborât recorduri, copii excepționali. Toți și-au spus povestea vieții în emisiunea La Măruță.

“12 ani cu întâmplări fabuloase, magii, energie și amintiri de neprețuit. 12 ani pentru care țin să vă mulțumesc că ne-ați fost alături și ne-ați făcut lideri de audiență. Atenție! Mergem pe 13 și va fi cu noroc!”, a declarat Cătălin Măruță.

Simona Halep a acceptat și ea provocarea lui Măruță

Într-un interviu exclusiv acordat lui Cătălin Măruță, cea mai iubită sportivă din România la ora actuală, a povestit despre sacrificiile pe care le-a făcut pentrua a ajunge numărul 1 în tensi. Simona Halep a povestit pentru emisiunea La Măruță care sunt plăcerile ei nevinovate, ce telenovele a urmărit cand era mică, dar și ce gătește atunci când vine acasă. Interviul exclusiv va fi difuzat marți, 22 octombrie, de la ora 15:00, în ediția specială, La Măruță.

În acest sezon, cea mai urmărită ediție a fost în data de 11 septembrie, când pe segmentul de public comercial, emisiunea a înregistrat 2.5 puncte de rating și 29.2%, cifre aproape duble față de televiziunea de pe locul secund care a înregistrat 0.9 puncte de rating și 10.7% share.

Sărbătorea și spectacolul continuă la PRO TV, în fiecare zi, de luni până vineri, de la ora 15:00 La Maruță.

Revista Presei