Investitorii fac bani, chiar în plină epidemie de coronavirus! Avem toate detaliile

In ciuda căderilor masive istorice din ultima luna, investitorii identifică si companii care cresc. Mai jos, sunt câteva exemple de companii care au avut cele mai mari cresteri in ultima lună dintre actiunile disponibile la XTB:

CODX.US – 169.79% – Co-Diagnostics Inc. este o companie de diagnosticare moleculară, care se implică in dezvoltarea, fabricarea si comercializarea tehnologiei de diagnosticare. Compania dezvolta teste de diagnosticare, inclusiv pentru noul coronavirus.

EQT.US – 63.45% – EQT Corporation este o companie de energie focusata pe furnizarea, transportul și distribuția de gaze naturale din zona Appalachiană. Compania, prin filialele sale, oferă clienților angro și cu amănuntul produse de gaze naturale.

INO.US – 46.99% – Inovio Pharmaceuticals Inc. dezvolta un vaccin impotriva COVID-19 numit INO-4800, care se afla acum in studii preclinice, iar joi 14 martie a primit o finanțare de 5 milioane de dolari de la Fundația Bill și Melinda Gates pentru a accelera testarea unui dispozitiv pentru administrarea intradermică a vaccinului.

MRNA.US – 37.95% – Moderna.Inc, cu sediul in Cambridge, Massachusetts. companie care a dezvoltat vaccinul impotriva COVID-19 numit mRNA-1273. SUA a anuntat ca ieri, 16 Martie, au inceput primele testari pe subiecti umani ale acestui vaccin.

SWN.US – 24.36% – Southwestern Energy Co. este un holding independent care se implica in dezvoltarea și activitățile de productie, inclusiv colectarea si comercializarea gazelor naturale.

FLOW.NL – 27.94% – Flow Traders este un furnizor global de lichiditate pentru instrumente financiare de tip ETP (exchange-traded products). Compania coteaza in mod continuu preturi bid si ask pentru ETP-uri listate pe tot globul care urmaresc toate clasele de active.

Loading...

Revista Presei