Poți face cancer! Trebuie să renunți urgent la aceste alimente. Le consumi zi de zi

Le consumăm zi de zi, dar nu ne dăm seama la ce pericol ne supunem. Unele alimente, care par inofensive pentru organismul nostru, ne pot face foarte mult rău.

Consumul constant al acestor alimente poate duce la apariția cancerului.

Specialiștii trag un semnal de alarmă și ne recomandă să eliminăm aceste alimente din alimentația noastră. Este vorba despre mezeluri, zahăr, făină albă și ulei.

Toate acestea au efect cancerigen și provoacă și afecțiuni precum hepatita cronică, alergii sau boli autoimune. De asemenea, băuturile răcoritoare, conțin benzoat de sodiu. Astfel, acestea sunt pe lista substanțelor cancerigene.

„Sărurile nitrice se combină cu aminele din carne și produce nitrozamină, care provoacă cancer la șobolani (supuși testelor — n.r.). În 14 zile, animalele dezvoltă tumoare canceroasă. Persoanele care consumă mezeluri riscă această boală. (…) Până acum trei ani, legea permitea 100 mg/kg, dar s-a dat dezlegare pentru 300 mg/kg, că nu ar fi toxică”, a arătat dr. Chirilă.

Sarea, extrem de periculoasă

Specialistul Prof. dr. Pavel Chirilă susține că iodul din sare ne face foarte mult rău.

“Nicăieri în lume nu o să găsiți o lege care să oblige poporul să mănânce ce vrea Guvernul. În România există această lege a iodizării sării, prin care întregul popor român este obligat să mănânce iod.

Am avertizat că va crește numărul de cazuri tiroidiene și cancerele de tiroidă s-au dublat, boala Basedow a crescut în incidență de 5,6 ori, alergia la iod a crescut de vreo trei ori, iar hipotiroidia nu a fost influențată deloc, deși aceasta trebuia eradicată.

Este normal să se întâmple așa, pentru că numai 1% din hipotiroidie este cauzată de lipsa iodului”, a menționat specialistul Prof. dr. Pavel Chirilă.

Citește și:

Revista Presei