Toggle Menu
  1. Home/
  2. Panoul de onoare/

Poveste dureroasă! S-a apropiat de un bătrân care vindea oua! Ce a urmat te lasă fără cuvinte

  1. Home/
  2. Panoul de onoare/

O poveste virală circulă pe internet și impresionează pe toți cei care o citesc. Este o adevărată lecție de viață, din care fiecare dintre noi trebuie să învățăm.

Reclama“Un bătrân vindea ouă. O femeie coborî dintr-o mașină, veni la el și îl întreba: Cu cât dai ouăle?
Bătrânul i-a răspuns: 1 leu oul, doamnă./ Femeia: Voi cumpăra 6 ouă cu 5 lei sau nu voi cumpăra deloc./Bătrânul: Ia-le la prețul pe care îl vrei. Poate că este un început bun pentru că astăzi nu am vândut niciun ou, a răspuns bătrânul.

Ea a luat ouăle și a plecat simțindu-se mândră. S-a urcat în mașină ei și a mers la un restaurant împreună cu prietenul ei. Acolo au comandat ceva. Au mâncat puțin din ce au comandat și au cerut notă de plată.comandă a costat 140 de lei și ea a dat 150 spunându-i proprietarului să păstreze restul.
Acest lucru este destul de normal pentru proprietarul restaurantului,dar dureros pentru bătrânul vânzător sărac de ouă. Ideea este: De ce arătăm intotdeuna că suntem puternici atunci când cumpărăm de la cei săraci? Și de ce suntem generoși cu cei care nu au nevoie de generozitatea noastră?

Odată am citit undeva:”Tatăl meu obișnuia să cumpere bunuri simple de la oameni săraci la prețuri mari chiar dacă nu avea nevoie de ele. Uneori obișnuia să plătească mai mult pentru ele. M-am mirat de asta și l-am întrebat de ce o face? Atunci tata mi-a răspuns: “este un act de caritate înfășurat cu demnitate”.
Trageți fiecare concluziile.

ReclamaPoate te interesează și…

Neurologul psihiatru Dulcan avertizează: care sunt gândurile care ne îmbolnăvesc! Așa apare cancerul

Crezi că ești bolnav, dar de fapt suferi de anxietate. Iată care sunt simptomele

O recunoașteți? Fotografii jenante cu Elena Udrea când era mai tânără! Cu siguranță le-ar dori jos de pe internet

Loading...

Andrei Huluban/ Sursa foto: facebook