Prea de tot! Selly își bate din nou joc de presă! Cum l-a folosit pe CTP este de-a dreptul jenant

selly ctp

După o perioadă în care nu a mai postat niciun vlog și nu a mai scos nicio melodie cu trupa lui 5GANG, Selly revine cu un video, care a strâns peste 400.000 de vizualizări în mai puțin de 24 de ore. Cifra nu este, însă chiar atât de impresionantă în contextul în care în trending se află doar pe locul 28, ceea ce nu este chiar o performanță dacă ne uităm în trecutul nu prea îndepărtat.

Selly anunță prin noul său vlog că nu va mai face parte din trupa 5Gang. De fapt, chiar așa se numește clipul: DE CE NU VOI MAI FACE MUZICA CU 5GANG. Doar că titlul este un clickbait și încă o încercare de a-și bate joc de presă. I-a și reușit puțin pentru că știrea a fost preluată de câteva site-uri populare, care s-au grăbit să anunțe că acesta renunță la colaborarea cu trupa lui. Doar că cei care au scris nu au urmărit și video-ul sau s-au uitat doar la început.

În realitate, el anunță în video că urmează să scoată o nouă piesă cu 5Gang și că va lansa o serie de cursuri (pe bani probabil) pentru cei interesați să învețe vlogging adevărat. Printre altele, menționează și că a petrecut o vacanță de vis în Dubai, alături de iubita lui Smaranda și că se bucură practic de lux, pentru că-l merită.

Cum l-a folosit Selly pe CTP în clipul său

În clipul lui în aduce în discuție de mai multe ori pe celebrul Cristian Tudor Popescu, care l-a criticat de câteva ori, încercând să atragă probabil atenția mass media, întrucât CTP este în momentul de față jurnalistul cu cel mai mare impact la public și asta se vede în audiență și click-uri.

Selly povestește și despre faptul că își dorește să schimbe educația în România… practic acesta este un clip cu de toate. Și cu mult clickbait. Practic a bifat prin acest clip cam tot ce reproșa el presei în urmă cu ceva timp. Și el a folosit toate instrumentele pentru a atrage click-uri, începând cu titlul mincinos și finalizând cu CTP.

Dacă i-a reușit sau nu vom vedea în zilele următoare în trending Youtube.

Revista Presei