Previziunile cumplite ale Babei Vanga pentru anul 2020! Ce se va întâmpla cu România și Vladimir Putin

baba vanga

Deși a murit în urmă cu mai bine de 20 de ani, la vârsta de 85 de ani, previziunile Babei Vanga continuă să fie luate drept reper pentru mulți oameni de știință și asta pentru că multe dintre profețiile ei s-au împlinit. Printre acestea atentatele de pe 11 septembrie din Statele Unite ale Americii, despre care ea a povestit încă din 1989.

Pentru anul 2020, bulgăroaica a anunțat dezastre naturale și colaps economic. Aceasta ar fi susținut că vor exista cutremure devastatoare în Indonezia, Japonia, India, Pakistan şi China. Unele seisme vor fi urmate și de tsunami.

În ceea ce privește viitorul Europei, ea a spus că va urma o nouă criză financiară. Nici Rusia nu o va duce prea bine pentru că ar putea fi lovită de un meteorit, iar viața președintelui Putin va fi pusă în pericol, el fiind ținta unei tentative de asasinat, însă probabil că nu vom afla niciodată dacă acest lucru se va întâmpla.

Putin și Trump în pericol

Anul 2020 nu va fi unul ușor nici pentru președintele SUA,  Donald Trump, despre care Baba Vanga a prezis că ar suferi de o boală gravă. Oamenii vor afla despre aceasta în 2020.

Legat de Europa și România, Baba Vanga ar fi prevăzut că în anul 2020 cu ar putea fi lovite de „un arsenal de arme chimice”.

Totuși, Baba Vanga ar fi spus și că Europa nu va mai exista până în anul 2016. Unele voi au argumentat că și această previziune a fost corectă, deoarece s-ar fi putut referi la Brexit, spun și jurnaliștii Antena1.

Revista Presei