Toggle Menu
  1. Home/
  2. News/

Prietenii soțului ucigaș au rupt tăcerea! Dezvăluiri uimitoare despre asasinul actriței din Las Fierbinți, Anastasia Cecati

O nouă crimă conjugală a zguduit România și asta pentru că victima era un fotomodel, cântăreață și actriță cunoscută și publicului autohton, după apariția în serialul Las Fierbinți. Moldoveanca Anastasia Cecaci a fost ucisă de soțul său Alexei Mitachi, un stomatolog de mare succes. Aceasta i-a tăiat gâtul, apoi a telefonat nașului său, rugându-l să aibă grijă de fetița sa de 3 săptămâni și într-un final s-a aruncat pe geam de la etajul 7.

Prietenii lui de-o viață au rupt tăcerea și au făcut mai mult dezvăluiri publicației deschide.md.  Aceștia au povestit că „Alic” , așa cum îi spuneau aceștia, și-a deschis propria clinică în sectorul Râșcani pe care o dotase cu utilaj ultra-performant, iar printre clienții săi erau oameni publici, vedete, prezentatoare TV.

Alexei Mitachi a mai fost căsătorit cu Elena, o femeie pe care a iubit-o foarte mult după cum spun colegii lui de facultate. ”Soția lui era diferită la temperament. Era posesivă și foarte geloasă. Practic, din acest motiv, el s-a îndepărtat de noi. Nu venea la petrecerile, întâlnirile noastre, nici la serile de gală. Dacă venea, venea doar cu ea. Încă de pe băncile facultății avea planuri foarte mari în stomatologie, pe care – o bună parte – și le-a realizat ulterior”.
Au divorțat anul trecut, cam în aceeași perioadă. „Probabil gelozia și posesivitatea Elenei l-a ajuns la os”, opinează colegii. Cu prima soție are o fetiță de patru anișori.

Vezi și Șefii FBI, CIA și NSA trag semnalul de alarmă: aceste mărci celebre de telefoane fură informații de la posesori

Advertisement

După divorț, a suferit mult – motiv pentru care începuse să frecventeze biroul unui psiholog care are oficiul la ULIM. „La începutul verii m-a sunat și mi-a zis că vrea să se căsătorească, deși nu avea încă o iubită. La scurt timp a revenit cu un apel și mi-a zis că a găsit pe cineva, că e foarte frumoasă, e din alea alese și că e decis să rămână cu ea. Mi-a trimis câteva poze de-ale ei și un clip în care ea cântă”, continuă una dintre colege. Nunta lor a avut loc pe 11 august, în afara țării. Era o destinație exotică pe care oamenii cu care am vorbit nu și-o amintesc.

Cu noua soție s-ar fi cunoscut în cabinetul lui stomatologic, nu în Dubai, așa cum se vehiculează în presă. „Ea a fost cu vreo 3 ani în urmă la el în cabinet. Ulterior, când a revenit în Moldova, a mers la o nouă procedură dentară, iar el, fiind singur, a invitat-o la cafea. Așa a început relația lor”, continuă una dintre persoanele cu care am discutat.

„Avea mașină de lux, un ML de ultimă generație. Era alb. vroia să își extindă clinica. Unul dintre visele lui era să deschidă o clinică pe acoperișul unei case pentru a avea vedere de la înalțime și terasă care să ofere comfort clienților”, spun colegii lui.

Poate te intersează și…

EXCLUSIV! Fotografii uimitoare cu iubitul Liei Olguța Vasilescu! Claudiu Manda, șeful Comisiei SRI, așa cum nu vi-l puteți imagina

Doctorul Streinu Cercel trage semnalul de alarmă! Cei născuți înainte de anii 1990 trebuie să-și facă urgent aceste analize

Efect neașteptat! Ce s-a întâmplat cu părul unei americance după ce și-a spălat părul cu Coca Cola

Simona Vecerdea/ Sursa foto: deschide.md

Close
Apasă LIKE pentru a te ține la curent cu toate noutățile din justiție