Prima apariție a Danielei Crudu după ce a fost ruptă-n bătaie! Ce mesaj a transmis vedeta: E de nerecunoscut

daniela crudu1

Daniela Crudu a fost ruptă-n bătaie pur și simplu de iubitul croat. Aceasta a avut nevoie de îngrijiri medicale după drama prin care a trecut. Acum, bruneta a avut și prima apriție după ce a fost dată cu capul de bordul mașinii. Mai mult, vedeta a avut și un mesaj de transmis. Daniela Crudu e însă de nerecunoscut. 

Mesajul Danielei Crudu după ce a fost ruptă-n bătaie

Daniela Crudu a pățit-o rău de tot. Au trecut deja câteva zile bune de la bătaia încasată de la iubitul croat, dar se pare că rănile au rămas. Săptămâna trecută vedeta mergea plină de sânge la un spital din Capitală, după ce fusese călcată în picioare de iubitul croat, dar deși rănile au trecut, traumele au rămas.

Imediat după bătaia primită, bruneta își suspendase toate conturile de pe Internet, însă acum a revenit în mediul online, chiar cu prima fotografie, după ce a fost bătută. În poza postată pe internet, Cruduța arată impecabil, ceea ce ne face să credem că este, totuși, o fotografie mai veche, ținând cont de faptul că recent a primit lovituri în față foarte violente.

Tatăl vedetei, Nelu Crudu, declara acum câteva zile că fiica sa avea ochii atât de umflați, încât de-abia îi putea deschide. Dar lucrurile par că se așează în viața brunetei, iar un prim pas în acest sens este chiar și mesajul care a însoțit fotografia respectivă. ”Doar energii pozitive”, a scris bruneta în dreptul fotografiei în care apare într-o rochiță foarte sexy, care lasă să i se vadă formele apetisante.

Deși a primit o bătaie cruntă din partea iubitului său, în timp ce se întorceau dintr-un club din Capitală, vedeta nu a depus plângere penală pe numele acestuia. Sora vedetei a fost cea care a spus că Daniela Crudu nu dorește să depună plângere penală, chiar dacă a recunoscut că nu știe ce a făcut de a primit o asemenea corecție.

„Ea nu vrea să depună plângere pentru că nu vrea să îi facă rău. Să plece şi să o lase în pace… Nu se teme pentru viaţa ei, dar este îngrijorată în privinţa siguranţei. De aceea a făcut şi acel ordin de restricţie”, declara sora vedetei.

Revista Presei