Toggle Menu
  1. Home/
  2. News/

Prima imagine de la nunta Liei Olguța Vasilescu! Iată cum s-a îmbrăcat FOTO

  1. Home/
  2. News/

Lia Olguța Vasilescu a arătat de-a dreptul spectaculos în ziua cea mare! Aceasta s-a căsătorit cu Claudiu Manda chiar în ziua dragostei. Cununia civilă are loc acum, la la Sala Mare a Primăriei din Craiova.

Vicepreședintele Senatului Claudiu Manda și deputatul PSD Lia Vasilescu își unesc în sfârșit destinele. Aceștia trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, chiar dacă au avut amândoi parte de câte un eșec în mariajele trecute. Amândoi au mai fost căsătoriți și au câte un copil.

Prima imagine de la nunta Liei Olguța Vasilescu și a lui Claudiu Manda!

Deputatul Parditului Social Democrat a ales o vestimentație foarte elegantă. Aceasta poartă un sacou alb și o rochie de aceeași culoare, iar la gât, o bijuterie impresionantă care pune accent pe întreaga ținută. În fața primăriei din Craiova s-au strâns zeci de oameni care s-au bucurat nespus pentru evenimentul fericit din viața fostului primar al orașului lor: ”Mă bucur mult pentru ea. A fost o femeie puternică și a făcut multe pentru noi, iar soarele de afară arată că până și vremea se bucură pentru ea! Am văzut-o, e foarte frumoasă și mă bucur că sunt astăzi aici!”, a declarat o femeie din mulțimea care a petrecut-o pe Lia Olguța Vasilescu până la intrarea în instituție.

Ioana