Prima reacţie a Andreei Bălan după zvonurile de divorţ! Ce a postat pe Instagram după cearta cu Burcea

Apar noi informaţii cu privire la cearta dintre artista Andreea Bălan şi actorul George Burcea. Cântăreaţa a postat recent un mesaj teribil pe Instagram care arată cât de tristă este de fapt. Mai mult, soţul său pare deja scos din peisaj.

Ce se întâmplă în viaţa celor doi

În ultimele zile cuplul Andreea Bălan George Burcea a ţinut primele titluri ale ziarelor şi site-urilor mondene. Apar din ce în ce mai multe informaţii cu privire la un posibil divorţ. În plin scandal artista a început să dea cărțile pe față şi a postat un mesaj extrem de trist pe contul ei de Instagram. Mai mult, în imagini apare alături de fetiţă, fără Burcea. Andreea Bălan pare să se confruntă cu o serie de probleme serioase în căsnicie, chiar dacă până în acest moment nu a confirmat și nici nu a infirmat despărțirea de soţul ei. Mai mult, reacţiile lui Burcea par să completeze povestea celor doi.

Ce mesaj a postat pe Instagram

Recent, pe contul său de Instagram, Andreea Bălan postează din ce în ce mai des diverse mesaje extrem de triste, semne că este foarte nefericită, lucru care confirmă pentru fani informaţiile apărute în presă.  În weekend Andreea Bălan a postat pe Instagram un clip video cu ea și Clara, micuţa familiei. Pe fundalul imaginilor auzindu-se piesa „Summertime Sadness”, a Lanei del Rey: „Sărută-mă tare, înainte să pleci / Tristeţe de vară / Am vrut să ştii / Că, iubitule/iubito, eşti cel / cea mai bun / ă”. Mai mult, artista pare să posteze pe reţelele de socializare doar descrieri triste, acesta fiind modul său de a-şi exprima sentimentele.

Se desparte sau nu de George Burcea?

Cu toate că păreau să aibă relaţia perfectă, Andreea Bălan și George Burcea sunt acum în mijlocul unui scandal monstru. Actorul pare să nu mai stea pă acasă, iar Andreea nu a spus nimic cu privire la acest subiect pană acum, nici confirmând, nici infirmând cele apărute în presă. “Oameni buni, trageți concluzii greșite și aveți păreri eronate. Nu stiți nimic dar vă dați cu părerea. Eu nu dau cu piciorul la nimic” i-a transmis Andreea Bălan, pe contul ei de Instagram, unei fane care i-a spus că dă cu piciorul căsniciei cu George Burcea.

Loading...

Revista Presei