Prima vedetă din România care are coronavirus! A fost diagnosticată acum

coronavirus119

Este prima vedetă din România care a fost infectată de noul coronavirus. Este cutremur în showbiz. Aceasta a fost deja internată în spital.

Este vorba despre Roxana Marinescu-Schwartz, soția unui celebru medic estetician. Vedeta a fost dusă la spitalul Matei Balș.

Bruneta respira greu și nu mai avea simțul mirosului. Soțul ei a dat primele declarații despre starea sa de sănătate.

”Acum câteva seri, Roxana a întâmpinat mici dificultăți respiratorii și legate de simțul mirosului. Pentru că s-a panicat, eu i-am spus să sunăm la Salvare. Au venit cei de la SMURD, au dus-o la spital, i-au făcut testul și după aceea au adus-o acasă. După două zile, când am realizat că rezultatul întârzie, am început să mă agit și să dau telefoane.

Am descoperit că este diagnosticată pozitiv și mi-au spus că o să vină un echipaj ca să o ducă la spital și să o interneze. Ea se simte bine, dar i-au spus că, până nu o să îi iasă două teste pozitive, nu o lasă acasă”, a declarat Victor Schwartz pentru Cancan.ro.

Cine e Roxana Marinescu

Vedeta a pozat în Playboy și în rubrica „Vremea” din Libertatea. Roxana a fost fotomodel și a absolvit Școala de Televiziune Tudor Vornicu.

Acum, aceasta îl ajută pe soțul său la clinică. Roxana se implică în micropigmentarea sprâncenelor.

Revista Presei