Primul manelist care vrea să se implice în campania de vaccinare. A promis că va lansa o piesă în acest sens

28 apr. 2021
Primul manelist care vrea să se implice în campania de vaccinare. A promis că va lansa o piesă în acest sens
Valeriu Ghoerghiță, coordonatorul campaniei de vaccinare

Autoritățile doresc ca românii să se vaccineze în număr cât mai mare pentru a putea reveni la normalitate. În momentul de față, există mult scepticism în rândul populației în acest sens, iar medicul militar, colonelul Valeriu Gheorghiță a propus implicarea menliștilor în campanie.

O idee foarte bună și foarte inspirată de altfel, în contextul în care în trending Youtube România, din top 10, 9 sunt mai mereu manele. Primul care a transmis că dorește să dea curs invitației coordonatorului campaniei de vaccinare este manelistul Tzancă Uraganu.

Cum vrea să se implice Tzancă Uraganu în campanie de vaccinare

În ultima perioadă acesta a fost un abonat la locul 1 în trending Youtube și toate piesele sale se bucură de un succes enorm. Lucian Mândruță a fost cel care a spus la Digi24 că a vorbit cu Tzancă Urganu și că acesta a promis că va lansa o piesă în care-și va încuraja fanii să se vaccineze.

Tzancă Uraganu

De altfel, industriile HORECA și de evenimente au fost printre cele mai afectate, deci implicare cântăreților reprezintă un pas înainte inclusiv pentru ei, care de mai bine de un an sunt obligați să nu mai aibă niciun concert. Iar de acolo veneau sume importante de bani.

Așadar Tzancă Uraganu este primul manelist care și-a arătat disponibilitatea în a da o mână de ajutor în campanie pro-vaccinare și se așteaptă ca în perioadă următoare să se implice cât mai mulți.