Prințul Biancăi Drăgușanu s-a împăcat cu Denisa Nechifor? Transformare totală a fostului fotbalist. Ce face acum

cristea-bianca-dragusanu

Prințul Biancăi Drăgușanu s-a transformat total. Fostul iubit al blondei nu mai este preocupat să apară la brațul femeilor. Acum, lumea sa se învârte în jurul unei singure persoane.

Este vorba despre fiica pe care o are împreună cu Denisa Nechifor. Fostul fotbalist și fata sa au luat prânzul într-un restaurant de fițe din Capitală.

Adrian s-a lăsat de fotbal și s-a concentrat pe afacerile sale. Vedeta are o afacere cu haine de lux și se pare că s-a apucat și de pariuri sportive.

S-a împăcat cu mama fetei lui?

Denisa spune că nu este dispusă, momentan, să se împace cu tatăl fetei sale.

„Florile le primesc din mai multe locuri, nu de la un băiat. Se ştie că mie îmi plac foarte mult florile. Visul meu mai micuţ este să am o casă cu o grădină de care să am eu grijă… Să am doi câini, copilul, poate încă un copil, un bărbat… Îmi doresc un băieţel pletos aşa. „Eu sunt sinceră şi directă… Ce să spun?! La ce traiectorie am avut eu, fraier să fie să nu vrea! Îi cresc copilul într-un mod foarte frumos… Nu se pune problema de împăcare. Nu spun „niciodată”, dar momentan spun „Nu, mulţumesc”, a dezvăluit Denisa Nechifor în platoul emisiunii „Star Matinal de Weekend”.

Citește și:

Revista Presei