Prințul Harry e terminat! Ce i-a făcut Meghan Markle? Este o lovitură devastatoare

03 mai 2020
Prințul Harry e terminat! Ce i-a făcut Meghan Markle? Este o lovitură devastatoare

Prințul Harru are mari probleme. S-a aflat ce i-a făcut Meghan Markle. Este o lovitură devastatoare. Acum, toată lumea a aflat.

Prințul Harry e terminat!

Chiar dacă acum se află în sânul familiei, alături de soția sa Meghan Markle și de fiul lor Archie, Harry le-a spus prietenilor săi că este întors pe dos, pentru că resimte foarte tare lipsa unui lucru cu care era obișnuit atunci când făcea parte din Familia Regală.

Prințul Harry începe să regrete din ce în ca mai tare decizia privind separarea sa de Casa Regală, cu atât mai mult cu cât aceasta a venit la pachet cu mutarea din Marea Britanie, dar și cu alte privațiuni.

Astfel, chiar dacă acum se află în sânul familiei, alături de soția sa Meghan Markle și de fiul lor Archie, Harry resimte din ce în ce mai mult lipsa unui lucru cu care era obișnuit atunci când făcea parte din Familia Regală.

Presa din Regatul Unit scrie că Harry, cunoscut pentru anii petrecuți în armată, unde a participat chiar și la două misiuni în Afganistan, a început să se plângă de faptul că îi lipsește compania camarazilor săi de arme.

Fiului cel mic al Prințesei Diana îi lipsește atât de mult acest lucru încât le-ar fi spus prietenilor săi că ”este întors pe dos”, scriu jurnaliștii britanici de la The Telegraph.

”Nu o acuză pe Meghan”

”Le-a spus prietenilor că încă nu-i vine să creadă că s-a întâmplat asta. Nu-i vine să creadă că viața i-a fost dată peste cap.

El era fericit atunci când făcea parte din armată, apoi a cunoscut-o pe Meghan, actuala sa soție, și lucrurile s-au schimbat pentru el.

Desigur, prințul Harry nu o acuză pe Meghan de această schimbare și se simte mai protejat acum decât atunci când se afla în uniformă”, arată sursa citată.

Prințul Harry a fost desemnat căpitan general al Marinei Regale în 2017, preluând funcția de la bunicul său, prințul Filip.