Pro Tv a stabilit deja! Cine va fi marele câștigător de la Românii au Talent, sezonul 11

02 mart. 2021
Pro Tv a stabilit deja! Cine va fi marele câștigător de la Românii au Talent, sezonul 11
Juriul de la Românii au Talent

Seara de luni a ținut din nou românii pe Pro Tv, care a fost lider de audiență cu o nouă ediție Românii au talent. Sezonul 11 se dovedește a fi unul de mare succes, iar faptul că producătorii au ales să difuzeze show-ul de două ori pe săptămână a fost de bun augur. Andra, Florin Călinescu, Alexandra Dinu și Smiley s-au aflat la masa juriului și au fost foarte impresionați de momentul micuței Ana Maria Mărgean.

”Nu îmi vine să cred ce am văzut”, a spus Smiley, care l-a înlocuit pe Andi Moisescu la filmări, când acesta a fost nevoit să rămână în izolare, din cauza infectării cu noul virul, care a blocat întreaga planetă.

Florin Călinescu a dezvăluit câștigătorul Românii au talent, Sezonul 11

”Ești, de departe, cel mai spectaculos număr pe care l-am văzut”, a spus și Florin Călinescu, care a adăugat că el crede că Ana Maria Mărgean va fi și marea câștigătore a acestui sezon. Și ceilalți membri ai juriului au fost de acord.

Ana Maria Mărgean este o copliă de doar 11 ani, care a urcat pe scenă alături de prietena ei bună, Lizzy. Ceea ce părea un moment de ventrilocie s-a transformat într-un spectacol de neuitat. Andra a apăsat butonul auriu, golden buzz, dar dacă nu ar fi făcut-o ea, cu siguranță ar fi apăsat ceilalți care mai aveau această posibilitate.

”Ești de aur. A fost divin”, a spus jurata la încheierea momentului care i-a readus ”pielea de găină”. La unison, Andi și Pavel au admis că și ei și-ar fi dorit să o trimită pe concurentă direct în semifinale, așa că lucrurile au fost clare: era imposibil pentru Ana să plece fără golden buzz.

Câți oameni au privit numărul Anei de la Românii au talent

Fetiția a repetat de multe ori mulțumesc, iar fratele și mama ei au plâns în culise, emoționând puternic publicul de acasă, care a avut numai cuvinte de laudă la adresa Anei, pe rețelele de socializare.

Ana Maria Mărgean a primit Golden Buzz de la Andra

Momentul de golden buzz a fost lider de audiență, în intervalul 22:16 – 22:32. La nivel național, prestația Anei Maria a avut un rating de 13.9 și un share de peste 30%, în timp ce locul 2 avea un rating de 7.3 și un share de 15.8%, ținând cu ochii pe PRO TV peste 2.4 milioane de oameni. Și în mediul online prestația fetei a devenit rapid virală: pe Facebook, momentul are deja peste 40K like-uri și 14mii de distribuiri, în timp ce pe Instagram peste 10K persoane l-au vizionat. Și pe Tik Tok fanii emisiunii și-au făcut simțită prezența, iar în mai puțin de 2 ore de la postare, peste 18K persoane l-au urmărit.

Concurenții care au impresionat juriul și au primit din partea acestora 3 sau 4 DA sunt: Olena Sheremet, Julia Șerban, Rose Marie Lanciu, Anastasia Ursu, Destiny ALA, Ansamblul Folcloric Someșana, The Skating Duo și Lorena Sitariu.