Pro TV dă lovitura pe final de an! Antena 1, în stare de șoc. I-a lăsat fără replică

pro tv

Pro TV a dat lovitur pe final de an. Producătorii au luat o decizie, care i-a lăsat mască pe rivalii postului. S-a întâmplat chiar sâmbătă seara!

Postul a fost lider de audiență, încă o dată, cu filmul Home Alone (Singur Acasă). Deși îl difuzează în fiecare an, românii îl preferă clar. Asta se vede și în cifre.

Potrivit paginademedia.ro, filmul cu Macaulay Culkin a rupt pe toate segmentele de audiență. Pe locul doi a fost Antena 1, care a difuzat o ediţie a emisiunii „Te cunosc de undeva”.

La nivel naţional, peste 2,2 milioane de români s-au uitat, în fiecare minut, la „Singur acasă”. A urmat Antena 1, cu aproape 1,35 milioane de telespectatori, şi România TV, cu 825.000 de telespectatori.

În urban, filmul de la PRO TV a depăşit un milion de telespectatori pe minut. I-au urmat în top Antena 1, cu 699.000 de persoane, şi România TV, cu 459.000 de telespectatori.

Pe segmentul comercial, aproape 40% din publicul tânăr care avea televizoarele deschise era pe Pro TV. In cifre absolute: 600.000 de telespectatori tineri la „Singur acasă”, pe Pro TV, față de 190.000 la Antena 1 și puțin peste 100.000 la Kanal D.

Citește și:

Revista Presei