Pro TV e în doliu! A murit acum. Despre ce vedetă este vorba

16 mart. 2020
Pro TV e în doliu! A murit acum. Despre ce vedetă este vorba

Pro TV e în doliu, după ce o cunoscută vedetă s-a stins. Este o veste teribilă pentru cei care îl cunosc, dar și pentru telespectatori.

Este vorba despre un fost concurent de la Masterchef. Ramon Chicireanu a pierdut în fața cancerului necruțător.

Cancer limfatic

Bărbatul a fost diagnosticat cu cancer limfatic, în urmă cu doi ani și a urmat un tartament în Germania. În urma tratamentului, starea sa s-a îmbunătățit vizibil, dar boala a revenit mai puternică.

Foștii colegi au încercat să-l ajute, dar a fost prea târziu.

”Chicireanu Ramon – un om frumos cu un suflet mare şi un zâmbet larg, molipsitor – cel cunoscut drept Ramon de la MasterChef duce o lupta crâncenã cu cancerul. Acum 2 ani de zile, Ramon a fost diagnosticat cu Cancer limfatic – o boalã îngrozitoare.

Ramon a plecat în Germania -ţarã unde a putut beneficia de un tratament corespunzãtor, a fãcut tot felul de investigaţii şi tratamente, a suferit operaţii care mai de care mai complexe şi de 2 ani de zile luptã cu înverşunare. Acum un an, el a reuşit extraordinarul – s-a luptat singur în prima fazã cu cancerul şi a supravieţuit.

Atunci i-a zâmbit frumos bolii, a întrebat-o cu ce treabã pe la el şi apoi a invitat-o sã îl pãrãseascã. El avea chestii mult mai importante – acasã în Romania tocmai i se nãştea al 3-lea copil- o minune de fetiţã!!

Dar cancerul nu l-a uitat. S-a întors şi mai puternic şi mai înverşunat. Însã Ramon Chicireanu e un adversar din ãla redutabil. El are 3 copii frumoşi şi veseli care au nevoie de un tatã. Are o soţie minunatã care îl ajutã şi îi este alãturi.

El nu stã la discuţii mult cu boala asta -el luptã, zâmbeşte, gãseşte puteri interioare nebãnuite şi identificã soluţiile salvatoare şi astfel trece vesel mai departe.

Nu existã cuvinte care sã poatã reproduce întru totul suferinţa acestui om. Şi nici imagini suficient de expresive. Doar Ramon ştie ce au însemnat toate acele operaţii şi zile de chinuri.

Pozele lui sunt de-a dreptul înfiorãtoare -surprind imaginea unui om bolnav, om care a trecut prin experienţe greu de închipuit- plin de perfuzii, gãurit, bandajat, umflat, foarte greu de recunoscut- acestea sunt imaginile unui om care duce o luptã pe viaţã şi pe moarte….

Toate aceste investigaţii şi operaţii şi tratamente sunt extraordinar de costisitoare -iar Ramon îşi doreste sã continue aceastã luptã pentru cã el ştie cum sã o câştige. Noi oamenii avem o putere fantasticã– aceea de a ne ajuta aproapele, de multe ori depinde doar de noi sã le oferim apropiaţilor o nouã şansã la viaţã.

Ramon Chicireanu este acum aproapele nostru care are mare nevoie de ajutor. Acum noi putem sã îl ajutãm sã îşi implineascã visul – acela de a trãi!!!Ramon meritã sã îşi scrie în continuare povestea vieţii sale!

Doneazã acum şi oferã-i lui Ramon o minune! Chicireanu Ramon are mare nevoie de noi!”, a scris Cristina Rotarescu pe Facebook.