Pro Tv a luat o mică pauză la filmările MasterChef! Motivul: Joseph Hadad

masterchef

MasterChef a revenit în forță la Pro Tv cu un  nou juriu și un format ușor schimbat. După o perioadă de pauză, de mai bine de doi ani, bucătarii au revenit pe postul din Bulevardul Pache Protopopescu, însă momentan sunt obligați să ia o pauză forțată de la filmări. Din fericire, doar temporară.

Joseph Hadad, vedeta show-ului și membru al juriului este originar din Israel, Ierusalim și respectă de fiecare dată cu multă sfințenie sărbătorile religiei mozaice (iudaism). Mai exact, vineri seara, la apusul soarelui, începe Sabatul, zi în care practicanții acestei religii se abțin cu desăvârșire de la orice activitate care se consideră muncă de către codul religios Halaha (corpus de legi religioase evreiești). Chef-ul își petrece tot acest timp în rugăciuni şi nu poate munci, scrie la click.ro.

Ce spune Joseph Hadad despre MasterChef

La evenimentul de lansarare al show-ului culinar, Joseph Hadad s-a arătat foarte entuziast și era convins că va rămâne în juriu până la 90 de ani. Alături de el, mai notează concurenții Cosmin Tudoran, fost membru al trupei Casa Locco și Silviu Chelaru, un tânăr din Cluj, fost participant la MasterChef Sezonul 3.

„Eu am două restaurante în București și 56 de angajați. M-am gândit mult dacă să accept sau nu să fac parte din juriu, pentru că trebuie să fiu acolo, la restaurantele mele. Dar Valentina, cea care este mâna mea dreaptă, mi-a spus Ești nebun? Să faci parte dintr-un proiect internațional de asemenea anvergură este o șansă unică. Și am acceptat. Și mă bucur foarte mult. Și sper să fac parte din juriu până la 90 de ani. Sunt sigur că proiectul va fi un succes”, a declarat Hadad, conform Capital.

Revista Presei