Pro Tv pregătește o surpriză uriașă! Vedeta pe care a convins-o să se alăture postului! Show-ul celebru din care va face parte

Au trecut doi ani de la ultimul sezon și mulți au crezut că MasterChef este un proiect abandonat de Pro Tv. Dar iată că lucrurile nu stau deloc așa. Dimpotrivă, producătorii au muncit mult pentru a pune la punct un show culinar unici în România, presărat cu rețete inedite și concurenți atipici.

Emisiunea va avea prima difuzare pe 9 septembrie, începând cu ora 22.30, iar filmările sunt încă în plină desfășurare. Juriul este unul complet nou și foarte interesant prin diversitatea caracterelor celor trei. Joseph Hadad este un bucătar celebru, o adevărată vedetă în domeniul său și cu greu a fost convins să se alăture proiecului. Silviu Chelaru este un tânăr nonconformist de 32 de ani, care pare a fi omul rău din show, iar Cosmin Tudoran va asigura buna dispoziție în show permanent.

Miercuri seară, la SkyBar Dorobanți, echipa de la MasterChef a organizat un eveniment de lansare a noului sezon și a prezentat și câteva imagini în premieră.

„Eu am două restaurante în București și 56 de angajați. M-am gândit mult dacă să accept sau nu să fac parte din juriu, pentru că trebuie să fiu acolo, la restaurantele mele. Dar Valentina, cea care este mâna mea dreaptă, mi-a spus Ești nebun? Să faci parte dintr-un proiect internațional de asemenea anvergură este o șansă unică. Și am acceptat. Și mă bucur foarte mult. Și sper să fac parte din juriu până la 90 de ani. Sunt sigur că proiectul va fi un succes”, a declarat Hadad, care a zâmbit întregul eveniment. De altfel a fost evident că acesta iubește enorm show-ul și că a pus suflet în tot ceea ce a făcut până acum.

Cine sunt Silviu Chelaru și Cosmin Tudoran

„Pasiunea mea pentru gătit o am din copilărie. Am moștenit-o de la mama. Până acum nu m-am uitat la televizor. Abia acum două săptămâni mi-am cumpărat unul ca să pot urmări MasterChef”, a mărturisit bucătarul Silviu Chelaru, care a lucrat în trecut într-un restaurant cu o stea Michelin.

Cosmin Tudoran  este astăzi un somelier de top și face parte din jurii internaționale de prestigiu, notând cele mai bune vinuri din lume. După ce a încheiat proiectul muzical, el s-a dedicat acestui nou domeniu, în care a ajuns să fie foarte performant. Prezența lui în show-ul culinar va colora și mai mult emisiunea, care va semăna doar pe alocuri cu ceea ce am văzut în primele șase sezoane.

„Anul acesta avem niște concurenți foarte puternici, sunt foarte buni. Eu deja vreau să le fac oferte unora dintre ei, să vină să lucreze cu mine”, a conchis Joseph Hadad.

Evenimentul de lansare a fost prezentat de Ioana Filimon, fostă Miss România și concurentă în Ferma, show-ul cu care Pro Tv a depășit toate așteptările. Este posibil ca aceasta să apară în proiect sporadic pe post de prezentatoare.

Loading...

Revista Presei