Pro tv renunta la emisiunea Românii au talent? Smiley a explicat ce se va intampla

Anunț important pentru milioane de români care se uită la emisiunea „Românii au talent”. Cunoscuta emisiune de la Pro TV a oprit filmările din cauza coronavirus, mai multe filmări și emisiuni fiind amânate. Cu toate acestea, Smiley a dezvăluit ce se va întâmpla cu filmările show-ului de la Pro TV, având în vedere criza cauzată de epidemia de coronavirus.

Anunțul făcut de Smiley privind Românii au talent

Smiley a dat un interviu recent cunoscutului vlogger Selly, vorbind cu acesta despre cum îşi ocupă timpul de când s-a autoizolat în casă alături de iubita sa, Gina Pistol, şi o parte dintre colegii săi de la casa de producţie pe care o deţine. Artistul a explicat, într-un moment al discuției, Smiley a spus că filmările pentru emisiunea „Românii au talent” nu sunt afectate în această perioadă de stare de urgență din cauza coronavirus deoarece producătorii au deja edițiile cunoscutei emisiuni TV pregătite până în luna mai.

Explicația lui Smiley

„Deci, acum, sunt foarte liber. Concerte n-am, emisiunile, adică «Românii au talent» e deja filmată până în mai. (…). Noi, spre norocul nostru, am venit cu tot cu scule din america, înţelegi? Deci, noi, avem studioul mobil cu noi, facem muzică, facem sport, facem… da, ne facem de mâncare, facem de toate. Dacă vrei, îşi fac un tur (…). Aici e bucătăria, unde, mă rog, e cam dezordine, dar se şi găteşte. (…). Pe noi ne afectează că nu ne putem vedea cu cei dragi, dar stăm… noroc că suntem cu toţii, ne suntem dragi unul altuia (…). Ieşim la plimbări prin curte, prin pădure (…)”, a spus Smiley în cadrul vlogului făcut alături de Selly.

Mesajul artistului

Mai mult, în timpul discuţiilor cu Smiley, Selly le-a transmis urmăritorilor săi un apel la calm şi să facă lucruri care să îi ţină activi pentru a nu intra în depresie din cauza izolării la domiciliu.

Loading...

Revista Presei