PRO TV și-a spulberat concurența! Ce posturi au fost detronate

18 oct. 2019
PRO TV și-a spulberat concurența! Ce posturi au fost detronate


Grupul PRO TV a reușit să fie lider de audiență în tot trimestrul al treilea al acestui an. Trustul de presă din Pache Protopopescu și-a depășit concurența atât la nivel de grup, cât și ca televiziune.

Acest trimestru a fost bun, cu numeroase realizări. În primul rând, în această toamnă, am oferit una dintre cele mai complexe grile de programe a PRO TV, de până acum, cu șapte producții lansate în prime time. A fost un efort de echipă, rezultatele sunt extrem de satisfăcătoare, iar cifrele de audiență sunt mai mari față de aceeași perioadă a anului trecut. Formatele noastre consacrate precum Vocea României, serialul VLAD, dar și noutățile sezonului: serialul Profu` și emisiunea Șefi sub acoperire, au fost preferate de publicul din România. Nu în ultimul rând trebuie să meționăm faptul că în această perioadă, PRO TV a difuzat cele mai urmărite partide de fotbal din trimestrul 3, din ultimii 2 ani”, a declarat Aleksandras Cesnavicius, directorul PRO TV.

Grupul PRO TV a fost lider de audiență atât pe durata întregii zile, cât și în prime time. Conform unui comunicat de presă, în timpul zilei, grupul PRO TV a obținut o medie de 3.1 puncte de rating și 24.7% share, în timp ce concurentul de pe locul secund a obținut 2.3 puncte de rating și 18.3% share. Mai mult, în prime time, trustul din Pache a înregistrat o medie de 7.3 puncte de rating și 28% share, în timp grupul concurent a avut 4.8 puncte de rating și 18.3% share.

Cele mai urmărite programe TV

În trimestrul al treilea al acestui an, canalul PRO TV a avut o medie de 2.7 puncte de rating și 21.3% share, pe parcusul întregii zile, iar în prime time, televiziunea a fost lider detașat de audiență cu o medie de 6.3 puncte de rating și 24.1% share.

Cele mai urmărite programe din timpul întregii zile au fost Ce se întâmplă, doctore?, iLikeIT și Ce spun românii. Cele mai urmărite programe din prime time au fost preliminariile Campionatului European de fotbal, urmate de Vocea României și meciurile din Europa League.  Așa cum era de așteptat, serialele cu care postul de televiziune a dat lovitura au fost Las Fierbinți, VLAD și Profu`.