Proaspăt divorțat, Mihai Mitoșeru se recăsătorește deja! Cine este norocoasa

mitoseru

După 13 ani de împăcări și despărțiri, Mihai Mitoșeru și Noemi și-au spus adio și în acte. Cei doi au divorțat la notar în urmă cu câteva zile, chiar când toți apropiații lor se așteptau ca aceștia să le dea vestea că urmează să devină părinți. 

“Am avut bunul simt sa ascund elegant situația, dar a trecut prea mult timp si nu mai pot sa fac pe prostul! După o relație de 13 ani, am hotarat ca săptămâna viitoare sa mergem la notar și sa divorțăm! Nu ne mai înțelegeam, nu mai mergea, ne doream lucruri diferite (eu voiam familie și copii, ea intrase in criza femeii de 32 de ani și și-a pus silicoane), și de 3 luni a plecat la mama ei! Știu ca ne iubim (e greu sa treacă după atâția ani), dar e mai bine așa! Ii mulțumesc pt toate momentele frumoase pe care le-am trăit împreuna (și au fost multe in 13 ani!) și vreau sa fie fericita toată viața (chiar și fără mine), dar îmi doresc același lucru și pt mine!?”, scria Mihai Mitoșeru, pe Facebook, în urmă cu ceva timp.

Cine este viitoarea soție

Tot pe facebook și-a luat fanii prin surprindere cu un mesaj, la o fotografie cu o cântăreață de muzică populară. ”Mă recăsătoresc!”, a scris prezentatorul Kanal D în dreptul fotografiei. Chiar dacă totul pare să fi fost doar o glumă, fanii l-au crezut și i-au urat casă de piatră.

Mihai Mitoșeru este acum un bărbat liber, așa că este foarte posibil ca în scurt timp gluma să devină realitate. Chiar dacă va fi greu să treacă peste despărțirea de Noemi, conform surselor noastre, se pare că aceasta ar avea deja gândul îndreptat spre un alt bărbat.

Revista Presei