Toggle Menu
  1. Home/
  2. Entertainment/

Probleme mari la Exalton! După Oncescu, încă un concurent celebru ar putea părăsi competiția din motive medicale

Emisiunea Exalton difuzată pe Kanal D înregistrează audiențe record, însă face victime printre concurenți. După ce Anda Adam și Cream au părăsit competiția având și ele ceva probleme de sănătate, medicii l-au obligat și pe Ion Oncescu să renunțe definitiv la concurs. Acesta avea pietre la rinichi și dureri insuportabile.

Deși prezentatorul emisiunii Cosmin Cernat spusese inițial că fostul campion la skandenberg va părăsi doar temporar Exalton, în cele din urmă verdictul final a fost unul trist pentru echipa Faimoșilor. Emisiunea de pe 20 februarie a venit și ea tot cu vești proaste. Giani Kiriță a fost absent pentru că se află momentan la spital.

“Giani lipsteste si el astazi, este la spital”, a spus Cosmin Cernat. Cu toate ca Giani Kirita era printre putinii baieti din echipa Faimosilor care nu era inca accidentat, se pare ca s-a resimtit si a ajuns la spital. Momentan nu se cunosc cauzele, ne spune cei de la wowbiz.ro.

Momentan nu au apărut informații potrivit cărora Giani Kiriță ar avea probleme de sănătate atât de mari, încât să nu poată continua competiția. Însă nici Ion Oncescu nu dorea să plece și în cele din urmă nu prea a mai avut de ales, pentru că verdictul medicilor a fost necruțător.

Advertisement

Poate te interesează și…

EXCLUSIV! Fotografii uimitoare cu iubitul Liei Olguța Vasilescu! Claudiu Manda, șeful Comisiei SRI, așa cum nu vi-l puteți imagina

Doctorul Streinu Cercel trage semnalul de alarmă! Cei născuți înainte de anii 1990 trebuie să-și facă urgent aceste analize

Șefii FBI, CIA și NSA trag semnalul de alarmă: aceste mărci celebre de telefoane fură informații de la posesori

Elena Zainea/ Sursa foto: facebook

Close
Apasă LIKE pentru a te ține la curent cu toate noutățile din justiție