Probleme cu ficatul? Lidia Fecioru dezvăluie rețeta minune pentru cel mai bun remediu natural

lidia fecioru2

Problemele cu ficatul sunt foarte des întâlnite la români, susține Lidia Fecioru. Fumatul în mod excesiv, alcoolul și alimentația nesănătoasă sunt doar câteva dintre cauzele care afectează starea celei mai mari glande din corp.

Când ficatul se confruntă cu probleme, corpul reacționează și se văd astfel primele indicii: pielea și unghiile îngălbenec, abdomenul se umflă, îți pierzi pofta de mâncare și crește retenția de apă.

Bioenergoterapeutul a vorbit în cadrul „Adevăruri Ascunse” despre leacul cel mai potrivit în lupta contra bolilor de ficat.

„Este un panaceu foarte bun pentru refacerea ficatului, chiar dacă este un început ușor de ciroză”, a subliniat Lidia Fecioru.

Un kilogram de ceapă se dă prin mașina de tocat, se amestecă cu 900 g de zahăr. Se lasă la întuneric o săptămână și jumătate, după care se amestecă și se pune într-o sită să se scurgă. Se iau 3-8 linguri de zeamă pe zi, în funcție de cât de gravă este situația.

De asemeena, se ia o ceapă şi se crestează în formă de cruce, până la jumătate. Ceapa se pune într-un vas, peste care se toarnă ceai, de orice fel. Conţinutul se bea pe parcursul unei zile, timp în care se mai poate adăuga ceai de câteva ori, după dorinţă. Este un remediu excelent pentru detoxifierea ficatului şi a colonului,” anunță Lidia Fecioru.

Aceasta vorbește și despre leacul natural pentru tratarea rinichilor, care elimină toinele în numai câteva zile.

„Aveţi nevoie de 2 kilograme de ceapă şi 2 de zahăr. Se fierbe ceapă împreună cu zahărul, că o dulceaţă, până când ajunge la culoarea chihlimbarului. Se ia din această dulceaţă cu 30 de minute înainte de fiecare masă. În 4 zile se sfărâma pietrele şi vor fi eliminate pe cale naturală”, a mai declarat Lidia Fecioru.

Revista Presei