Probleme grave pentru Dani Oțil: „Am chemat salvarea”. Ce a pățit îndrăgitul prezentator TV

02 iun. 2020
Probleme grave pentru Dani Oțil: „Am chemat salvarea”. Ce a pățit îndrăgitul prezentator TV

Dani Oțil este unul dintre cei mai îndrăgiți prezentatori TV din România, astfel încât problemele de sănătate ale acestuia i-au pus pe jar pe fanii săi. 

Co-prezentatorul de la „Neața cu Răzvan și Dani” a recunoscut de curând că a suferit de depresie și că situația s-a agravat atât de mult încât a ajuns inclusiv să apeleze la salvare.

Chiar dacă în prezent, Dani Oțil trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Gabriela Prisăcariu, în trecut, depresia pare să-l fi pus de mai multe ori la încercare pe acesta, lucru recunoscut inclusiv în cadrul emisiunii „Xtra Night Show”.

“Depresie? Da! Am chemat și salvarea. Am avut o situație, am avut un atac de panică, de necaz din dragoste. Am avut un moment critic, nu am mai spus asta nicăieri și niciodată, dar… poate de la vin. Sau poate se uită ea și acum plânge (n.r.: s-a uitat în camera de filmat când a făcut această afirmație). Atunci chiar mi-a căzut total cerul… și am izbucnit în plâns.

Mi-am șters mucii și lacrimile și m-am gândit să plec spre Răzvan. Răzvan, atunci locuia cu soția lui, locuiau perete în perete cu mine și aveam curte comună. Când am ieșit pe terasă, mi-am dat seama că ei se certau. Băi, noi sunte într-un film, îți dai seama? (…). M-am așezat pe un scaun și le-am zis: «Nu vreau să le stric circul, dar, sincer, există, din toate simptomele, 5% șanse să mor. Și că urmează să-mi fie foarte rău și că probabil o să leșin, o să lipsesc câteva minute dintre noi, dar că o să revin din leșin» (…)”, a declarat Dani Oțil în cadrul emisiunii “Xtra Night Show”.