Probleme imense pentru pensionari! Ce vor fi obligați să facă. Riscă să rămână fără televizoare

Sunt probleme foarte mari pentru cei vârstnici. Aceștia vor fi obligați să facă aceste lucruri, altfel riscă să rămână fără televizoare. Totuși companiile promit soluții pentru ei.

Probleme imense pentru pensionari

Mii de pensionari ar putea avea probleme. Totul se întâmplă din cauza crizei legate de coronavirus. Cei de la RDS-RCS au luat o decizia de a-și îndemna clienții să achite facturile online, ceea ce nu-i avantajează pe vârstinici care nu au conturi de acest tip. Situația actuală din lume are în vizor în special pe persoanele în vârstă, conform Organizației Mondiale a Sănătății.

Autoritățile au luat rapid măsuri inclusiv la noi în țară. Și cei de la compania RDS-RCS au hotărât ca oamenii să plătească facturile la cablu, internet sau telefonie mobilă mai mult online. Acest lucru nu-i avantajează deloc pe vârstnici care nu sunt la zi cu noile modalități de de plată. Însă compania promite soluții pentru ei.

Astfel, dacă nu vor fi ajutați sau dacă nu vor reuși să se ralieze noilor cerințe aceștia pot rămâne fără cablu și nu se vor mai putea informa de la televizor.

Altfel, cei de la Digi România au lansat de curând postul HGTV pentru clienții săi. Noua televiziune își va axa conținutul pe numeroase zone ca.

– vânzare și cumpărare de case,

– renovarea locuințelor,

– renovarea și apoi punerea în vânzare,

– construcția de case noi, prin emisiuni dedicate, cum ar fi Renovări pe plus sau minus, Case renovate și salvate sau Vânătorii de case.

Revista Presei