Probleme la Antena 1! Ar putea fi interzisă la TV. Veste teribilă pentru Mirela Vaida

Antena 1

Cutremur la Antena 1. Postul ar putea avea mari probleme, după ce au dat la TV cun caz care s-a viralizat cu viteza luminii. CNA a reacționat imediat.

Este vorba despre cazul Vulpiței de la Access Direct, emisiunea moderată de Mirela Vaida. Pentru că subiectul a prins foarte bine și a spart audiențele, Veronica și Viorel Stegaru din Vaslui continuă să meargă zilnic în emisiune.

Acest lucru nu a fost văzut cu ochi buni de CNA.

A fost abuzată de trei bărbați

O tânără mămică din Vaslui a venit la Acces Direct, acuzând că ar fi fost violată de trei indivizi. Aceasta a susținut inițial că nu îi cunoaște, dar, de fapt, lucrurile au stat altfel.

S-a dovedit că fata nu a fost violată, ci a întreținut relații sexuale cu unul dintre ei, care ar fi, de fapt, tatăl fetiței sale. De aici, o întreagă telenovelă.

Cel mai afectat este soțul Veronicăi, dar, în cele din urmă, celor doi le place la TV și au continuat tot acest bâlci.

Ce spune CNA

CNA a transmis că ora la care se difuzează ”Vulpița” este una total nepotrivită. Acest scandal poate fi văzut și de minori.

„Să nu vă gândiți nicio secundă ce fel de modele aduceți în societate, în fața tinerilor care s-ar putea uita la acea oră la emisiunea respectivă, mie mi se pare incredibil”, a spus Radu Herjeu, membru CNA.

Au spart audiențele

Cei doi soți au spart audiențele. Veronica și Viorel Stegaru sunt urmăriți de întreaga țară. Din păcate, CNA acuză oficialii emisiunii că ar exploata cele două persoane.

„De obicei se vorbește despre interesul public, despre faptul că ajută pe cineva că apare la televizor, dar aici nu se pune problema că ajutați pe cineva, ci sunt pur și simplu niște persoane exploatate pentru audiență și despre tot felul de oribilități despre care se vorbește aici ca și cum ar fi lucruri de râs, de distracție, de amuzament.

Fata asta, așa cum e ea, după ce că e slabă de minte, mai e și prezentată ca un model pentru cei care se uită la televizor”, a completat Dorina Rusu, membru CNA, potrivit paginademedia.

Reacția Antenei 1

„Noi ne uităm în stânga-dreapta, în intervale nu neapărat în 17 – 19, ci chiar mai devreme, există emisiuni în care tineri se combină între ei, au povești de dragoste, „gelozeli”, se și bat și agresează verbal.

Noi concurăm cumva cu Știrile de la ora 17, al căror scop nu e neapărat de informare, ci sunt un anumit gen. Mai sunt dramatizate povești de viață în care se vorbește despre amantlâcuri, sex, șantaje, violență domestică, toată tipologia, povești care funcționează de ani de zile pe TV, pe tronsoane orare similare cu al nostru.

Ne uităm și noi ce se întâmplă la noi”, a spus cel care coordonează echipa care lucrează la Acces Direct.

Revista Presei