Probleme mari! Irina Fodor renunță deja la Asia Express? Gina Pistol este în extaz. Ce s-a întâmplat

09 iul. 2021
Probleme mari! Irina Fodor renunță deja la Asia Express? Gina Pistol este în extaz. Ce s-a întâmplat
Irina Fodor

Irina Fodor a bifat reușita vieții ei în carieră atunci când producătorii Antena 1 i-au propus să preia rolurile Ginei Pistol la Asia Express și Chefi la Cuțite. Vedeta, care în trecut a colaborat cu PRO TV ca și co-prezentator Ninja Warrior și Vocea României s-a bucurat foarte mult când a plecat pe Drumul Împăraților.

Însă nu și-a imaginat că va fi atât de greu. Filmările sunt în tot și toată lumea muncește fără oprire. Nu lipsesc nici provocările, iar oboseala deja își face simțită prezența. Gina Pistol a povestit, după ce a fost înlocuită, că Asia Express este un proiect foarte greu și că lucrurile nu vor decurge doar cu zâmbete pe buze.

Renunță Irina Fodor la Asia Express?

Irina Fodor nu renunță la Asia Express, dar se plânge de oboseală. Drumul spre casă este unul mai lung decât se aștepta. Sute de kilometri în fiecare zi, filmări peste filmări. Deși s-a zvonit că ea îi va lua locul definitiv Ginei Pistol, pentru că este plătită mai puțin și nu are deloc fițe, producătorii Antena 1 s-ar fi răzgândit, conform surselor VoxBiz.ro.

„Este foarte greu (…) și sunt uimită în fiecare zi că pot duce cursa mai departe și mai departe. În spatele camerelor este la fel de multă muncă, așa cum e și în fața lor. Operatorii și reporterii aleargă evident cot la cot cu concurenții. Altfel cei de acasă nu ar putea să vadă, să simtă ce simt concurenții. Este un sezon diferit și intens pentru că e probabil cel mai lung traseu de până acum. Nu pot să cuprind în vorbe ce înseamnă proiectul ăsta și mai ales sezonul ăsta”, a povestit Irina Fodor.

Gina Pistol câștigă sume enorme din imaginea ei

Între timp Gina Pistol își petrece mult timp cu fetiță ei Josephine și câștigă foarte mulți bani din promovarea a diferite produse pe rețelele de socializare. După ce relație ei cu Smiley a devenit oficială, e a devenit una dintre cele mai curtate și scumpe vedete de pe piață.

Gina Pistol și Smiley la botezul micuței Josephine

Pentru o postare pe Instagram, prețurile ar varia între 1000 și 3000 de euro și același lucru este valabil și când vine vorba despre prezența ei la un eveniment, conform voceabanilor.ro.