Probleme mari pentru Anamaria Prodan! A ajuns de urgență la spital! Un alt nume greu din fotbal, în stare critică: medicii sunt rezervați

Anamaria-Prodan-a-dezvăluit-ce-se-întâmplă-între-ea-și-Laurențiu-Reghecampf2

Problema mari pentru AnaMaria Prodan. Sexy impresara este o femeie foarte puternică și sănătoasă, dar din păcate noul coronavirus, care a speriat întreaga planetă, a lovit-o din plin și pe ea. Încă de la primele simptome, aceasta a mers să-și facă testul și a ieşit pozitiv.

Anamaria Prodan s-a izolat la vila de la Snagov și lucrurile păreau să meargă bine pentru ea. Asta până duminică la prânz,  când a început să tuşească şi să se simtă di ce în ce mai rău. S-a speriat destul de tare, iar cei care aveau grijă de ea, au chemat de urgență salvarea.

“Ana a fost bine, nu a avut simptome majore la început. Iniţial, s-a simţit obosită, şi a preferat să stea în pat. A avut grijă să îi protejeze şi pe ai ei, chiar e precaută. Însă duminică dimineaţă totul s-a schimbat. Ana s-a simţit foarte rău şi a sunat la ambulanţă. Nu a vrut să mai stea, aşa că s-a prezentat de urgenţă la Matei Balş unde i s-au făcut radiografii la plămâni”, a declarat un apropiat al Anamariei Prodan pentru ziarul Click!.

Ioan Niculae, în stare critică

Un alt nume greu din fotbal a fost lovit de virusul ucigaș. Este vorba despre milionarul  Ioan Niculae, în vârstă de 66 de ani, patronul Astra Girgiu.

„Este în stare critică, pe aparate, la Terapie Intensivă. A contractat o formă severă a virusului, care, practic, l-a doborât”, au mărturisit surse din interiorul spitalului pentru ziarul “Gândul”.

Situaţia este gravă în întreaga echipă Astra, peste 80% din jucători fiind diagnosticaţi şi ei cu noul coronavirus.

Citește și:

Revista Presei