Probleme mari pentru Anamaria Prodan. A inceput sa planga din cauza fiicei sale

Anamaria-Prodan-a-dezvăluit-ce-se-întâmplă-între-ea-și-Laurențiu-Reghecampf2

Anamaria Prodan a recunosct recent că a trecut prin clipe teribile într-un moment cheie al vieţii sale. Vedeta a povestit aproape cu lacrimi în ochi toată întâmplarea care pare să îi fi schimbat viaţa. 

Cea mai nouă emisiune de tip realityy show, care îi are drept protagonişti pe Anamaria Prodan şi Laurenţia Reghecampf, revine pe micile ecrane duminică, începând cu orele 19.45, pe Antena Stars. În ediţia de mâine Anamaria Prodan a povestit totul despre accidentarea dură pe care a suferit-o fiica sa, Sarah, în timpul unui meci de baschet. Tânăra Sarah Dumitrescu, fiica sa, a început din 2019 să joace baschet de colegiu în America,intrând în NCAA, ultima înainte de WNBA, liga profesionistă de baschet feminin din America.

Chiar dacă nu locuiesc pe acelaşi continent, tânara fiind în America, Anamaria Prodan a făcut mereu tot posibilul să nu piardă meciurile fiicei sale. Acelaşi lucru s-a întâmplat şi în această ediţie a emisiunii, atunci când a trebuit să privească, fără a poate face nimic, în momentul în care fiica sa s-a accidentat grav.

„Am rămas fără aer! Simţeam că se prăbuşeşte cerul! Mă uitam la televizor şi eram atât de fericită pentru Sarah, juca perfect, intrase perfect în meci, ne bucuram la fiecare coş pe care îl dădea şi cred că exact în momentul ăla am simţit că ceva s-a rupt în mine. Cred că o parte din mine a ştiut că s-a întâmplat ceva foarte rău! În secunda în care am văzut că nu se ridică şi tipa atât de tare a fost cumplit!”, a povestit Prodanca aproape în lacrimi.

Revista Presei