Probleme mari pentru Cristina Neagu înainte de meciul România – Germania! Decizie neașteptată a echipei

07 dec. 2020
Probleme mari pentru Cristina Neagu înainte de meciul România - Germania! Decizie neașteptată a echipei

Meciul România – Norvegia, din cadrul Campionatului European de Handbal va fi difuzat de Digi Sport și va începe la 21:30. Echipa nordică pare a fi în cea mai bună formă la această competiție și pare imposibil de învins, mai ales cu o Cristina Neagu, care nu este în cea mai bună formă.

După ce a stat două săptămâni în izolare din cauza coronavirusului, Cristina Neagu a avut o prestație bună în jocurile de la aceste europene, însă nu la fel de bună cum ne obișnuise. Ea a ratat destul de mult, iar când jucătoarea de bază a echipei nu este la capacitate maximă, România pierde.

În meciul cu Polonia, totuși tricolorele și-au revenit și au reușit să câștige. Pentru meciul cu Norvegia este de așteptat ca unele dintre jucătoare să fie menajate. Mai ales Cristina Neagu, care a spus că se simte rău. Chiar dacă aceasta a spus că meciul nu este pierdut înainte de a începe, șansele la victorie sunt minime.

Ce spune Cristina Neagu despre meciul România Norvegia

„Pentru mine a fost o perioadă grea. După ce am contractat virusul am forțat revenirea, am avut două-trei antrenamente de handbal, m-am accidentat, niște probleme musculare de două ori, apoi la genunchi. Practic, în două luni de zile, am avut cinci-șase antrenamente de handbal și trei meciuri în Ligă pe care le-am jucat la un potențial foarte scăzut.

Eu am și zis-o după ultimul meci din Ligă că nu sunt în cea mai bună formă fizică și n-aș ști să zic acum procentual la ce nivel sunt. Mă simt destul de rău fizic, e clar că nu sunt în cea mai bună formă a mea, dar încerc să ajut echipa ca de fiecare dată pe cât de mult pot”.

„Va fi greu de tot împotriva Norvegiei, din ce am văzut Norvegia este cea mai în formă echipă de la acest Campionat European, cel puțin în acest debut. Noi nu mai suntem echipa de acum doi ani care bătea Norvegia. Ele sunt într-o formă foarte bună și vor vedea să demonstreze că meciul de acum doi ani a fost o greșeală și vor încerca să joace cât mai bine și cu siguranță și-ar dori să câștige la cât mai multe goluri.

Ce putem face noi? În primul rând să ne repliem foarte bine, cred că replierea și apărarea sunt două aspecte cheie în acest meci. Dacă vor da puține goluri pe contraatac și ne vom replia foarte bine, în atac pozițional, cumva, putem să ne luptăm cu ele. Trebuie să fim realiști și să spunem că este echipa mai în formă decât echipa noastră, dar asta nu înseamnă că suntem învinse dinainte”