Probleme mari pentru Gabriela Cristea! Câți bani are de dat la bănci vedeta: A riscat totul

gabriela-cristea-tavi-clonda-48252200

Una dintre cele mai cunoscute și apreciate pezentatoare din România trece prin clipe dificile. Sunt probleme mari pentru Gabriela Cristea! Vedeta trebuie să dea înapoi o sumă mare de bani. A riscat totul.

Gabriela Cristea, datoare la bănci

Gabriela Cristea este datoare la bănci. Vedeta și soțul ei, Tavi Clonda, au făcut mai multe împrumuturi bancare. Cei doi au contractat două credite, iar suma datorată a crescut semnificativ odată cu trecerea timpului.

Pe 17 februarie 2017, prezentatoarea TV a semnat un contract de credit şi ipotecă mobiliară, împrumutând astfel de la bancă suma de 89.900 de lei, aproximativ 20.000 de euro la cursul din acea perioadă. Pentru a fi sigură că primește acești bani, Gabriela a garantat cu contul deschis la bancă, dar şi cu veniturile sale lunare.

Nu le-a ajuns această sumă de bani. Și soțul prezentatoarei a mai făcut un credit, la aceeaşi bancă. Este vorba despre un credit de 67.500 de lei, aproximativ 15.000 de euro, garanţiile fiind, la fel ca în cazul partenerei sale de viață, contul şi veniturile. Astfel, cei doi s-au îndatorat dintr-un foc cu 35.000 de euro la respectiva instituţie bancară, sumă pe care vor trebui să o restituie în cel mai scurt timp posibil.

Nu este pentru prima dată când cântărețul se confruntă cu astfel de dificultăți. Firma prin care își desfășoară activitatea, „Tavi Clonda Production SRL”, a adus, în 2018, un profit net de doar 6.187 de lei, de două ori mai mic decât cel din 2017, care a fost de 13.464 de lei.

Tavi CLonda are însă toate motivele să se considere un bărbat mândru și fericit, pentru că acasă îl așteaptă zi de zi o familie superbă, care îl face să uite de toate aceste griji. Atât Gabriela Cristea, cât și cele două fetițe, Victoria și Iris, îi fac viața mai frumoasă, iar mama sa este mereu acolo, gata să-l ajute să depășească orice probleme.

Tocmai de aceea, se pare că Gabriela Cristea fac un efort. Pe lângă locul de muncă pe care îl are la Antena Stars, acolo unde prezintă o emisiune cu audiență mare, vedeta a decis să mai facă încă o emisiune, dar în online. Dacă la Antena Stars este vorba despre o emisiune mondenă, în online ne referim la una de gătit.

Revista Presei