Probleme mari pentru Gabriela Cristea! Vedeta a alertat pe toată lumea. Ce se întâmplă în familia prezentatoarei

gabriela-cristea-tavi-clonda-48252200

Pandemia de coronavirus a lovit toată omenirea și nici România nu face excepție. Ave peste 4000 de persoane infectate, iar numărul deceselor crește îngrijorător, de la o oră la alta. Sunt probleme mari și în familia Gabrielei Cristea. Vedeta a alertat pe toată lumea.

Probleme mari pentru Gabriela Cristea!

Una dintre cele mai iubite și invidiate prezentatoare din România are mari probleme. Chiar Gabriela Cristea le-a dat motive de îngrijorare fanilor după un mesaj postat pe rețelele de socializare.

Vedeta este, la rândul ei, autoizolată la domiciliu împreună cu întrega familie. Gabriela Cristea a scris un mesaj cu care şi-a pus fanii pe gânduri. Mulţi dintre admiratori şi-au făcut griji pentru vedetă.

Prezentatoarea de la televiziunea Antena Stars le-a scris acestora că a trecut prin momente dificile.

Apoi, tot Gabriela Cristea i-a liniștit pe fani, spunându-le că totul s-a rezolvat. Deși nu a dezvăluit ce s-a întâmplat, Gabriela Cristea le-a spus că familia este cea care a făcut-o să treacă peste probleme.

„Îmi iubesc familia mai presus de orice pe lumea asta și sunt în stare să mut munții din loc pentru ai mei.

Am avut câteva zile grele săptămâna asta, dar atunci când suntem împreună avem toată puterea lumii în mâinile noastre”, a scris Gabriela Cristea pe contul ei de Instagram.

În dreptul mesajului, Gabriela Cristea, a postat o fotografie emoţionantă de familie.

Totuși, Gabriela Cristea are și motive de bucurie. După cea de-a doua naştere a reuşit să slăbească 14 kilograme. Vedeta nu vrea să se oprească aici. Are de gând să slăbească în continuare.

Revista Presei