Probleme mari pentru Jador. Când va anunța Kanal D eliminarea lui de la Survivor România

20 apr. 2021
Probleme mari pentru Jador. Când va anunța Kanal D eliminarea lui de la Survivor România
Jador, după accidentarea de la Survivor România

Jador era favorit la câștigarea trofeului Survivor România, dar o accidentare serioasă la genunchi a schimbat complet situația. După ce a stat aproape o lună pe bară, Faimosul a revenit pe traseu, dar nu a mai fost concurentul de altă dată. Cu toate acestea, artistul a forțat pentru a câștiga cât mai multe puncte și s-a ales cu o recidivă.

Jador s-a accidentat din nou și sunt deja două săptămâni de când acesta nu a mai intrat pe traseu. Pentru că este unul dintre personajele care aduce cea mai mare audiență, producătorii au dorit să-l păstreze în competiție. Și manelistul a vrut foarte mult să rămână și a tras de el, dar situația este una extrem de delicată.

Ce decizie va lua Kanal D în legătură cu Jador

Cătălin Moroșanu s-a accidentat și el în urmă cu ceva timp și după două săptămâni de spitalizare, prezentatorul Daniel Pavel a anunțat că luptătorul este eliminat din motive medicale.

Mulți fani consideră că aceeași soartă o va avea și Jador. Unii chiar acuză Kanal D că îl favorizează pe acesta pentru că în mod normal trebuia să fi plecat deja, ținând cont de starea lui de sănătate.

Jador, însă se află în continuare în recuperare, dar conform surselor Voxbiz.ro, genunchiul lui nu o duce prea bine. Producătorii îl vor mai menține, însă o perioadă în competiție, mai ales că acesta este foarte votat de public.

Nominalizarea lui Jador a eliminat-o pe Ana Porgras din competiția Survivor România

Ultima nominalizare pe care a făcut-o din postura de favorit a însemnat eliminarea Anei Porgras din concurs, ceea ce i-a atras mulți dușmani.

Ana Porgras eliminată de votul lui Jador de la Survivor România

„Cred că ar fi putut să facă o strategie un pic mai bună și să nu iasă nimeni din echipa Faimoșilor, dar nu sunt supărată. N-am de ce să fiu supărată pe Jador. Pe lângă asta, chiar dacă am ieșit din competiție, eu chiar am avut de câștigat. Poate dacă aș fi ieșit mai târziu, îmi place să cred că n-aș fi avut atâta susținere”, a spus Ana Porgras la Ștafeta Mixtă pe Youtube, la scurt timp după ce a ajuns înapoi în România, fiind eliminată din competiție ca urmare a votului primit de la Jador.