Probleme mari pentru Mădălin Ionescu! Ce a pățit îndrăgitul prezentator TV întrege orice imaginație

13 iul. 2020
Probleme mari pentru Mădălin Ionescu! Ce a pățit îndrăgitul prezentator TV întrege orice imaginație

Mădălin Ionescu are probleme mari, după ce și-a exprimat public rezervele cu privire la riscurile reale ale coronaviruslui. „Nici pe vremea PSD-ului n-am pățit asta”, este concluzia la care a ajuns Mădălin Voicu.

Mădălin Voicu s-a trezit cu pagina de Facebook suspendată, după ce și-a manifestat public convingerea că informările publice ale Guvernului, cu privire la numărul de infectări, conțin date eronate.

„După ce m-am trezit, am realizat că nu pot intra pe pagina mea de Facebook. N-am înțeles ce se întâmplă, n-am trecut niciodată printr-o astfel de situație. Mam gândit că mi-au furat contul care administrează pagina, nu înțelegeam cum pentru că știu că trrebuie să se ntâmple niște chestii și se întâmplă pe greșeala păgubitului. (…)Ideea era că cineva – o grupare, un grup, o persoană – ar fi cerut revizuirea contului care administrează pagina pe motiv că încalcă standardele comunității.

Probleme mari pentru Mădălin Voicu! Ce a pățit îndrăgitul prezentator TV întrege orice imaginație

E clar că deranjez pentru că altfel nu-mi închipui de ce, tam-nesam, cineva s-a terzit să solicite Facebook tot felul de proceduri de revizuire a contului care administrează pagina mea. Am spus-o, pe vremea PSD-ului nu mi sa întâmplat așa ceva și perioada a fost extrem de dificilă”, a spus Mădălin Ionescu într-o filmare pe contul personal de socializare,” a declarat Mădălin Voicu.

Manipulările cu privire la coronavirus sunt extrem de prezente în spațiul public. Sute de știri false, în spatele cărora s-ar afla agenți de influență rusă, au fost descoperite în ultimele luni .

În ultimii ani, Rusia și-a crescut din ce în ce mai mult operațiunile de dezinformare în masă, iar virusul SARS-CoV-2 pare să fie cel mai nou prilej în care rușii să aplice aceste tehnici de dezinformare.

Spre exemplu, numai între 22 ianuarie și 19 martie 2020 au existat 110 de știri false de origine rusească despre noul coronavirus.