Probleme mari pentru o vedetă de la Românii au Talent! Afacerile pe butuci. COVID-19 face ravagii

27 mart. 2020
Probleme mari pentru o vedetă de la Românii au Talent! Afacerile pe butuci. COVID-19 face ravagii

Probleme foarte mari pentru o vedetă din juriul de la Românii au talent. Are afacerile pe butuci din cauza pandemiei de coronavirus. COVID-19 face ravagii.

Probleme imense pentru Mihai Petre

Chiar dacă sezonul al zecelea sezon al emisiunii ”Românii au talent” continuă la Pro TV cu edițiile înregistrate, jurații și prezentatorii s-au baricadat în locuințe din cauza pandemiei de coronavirus.

Pavel Bartoș a anulat proiectele de teatru, iar Mihai Petre și-a anulat repetițiile la sala de dans. sunt cu toții la autoizolare.

„Stăm doar în casă şi când ai trei fete, nu te poţi plictisi. Trăim momente dramatice, dar e şi un moment de respiro, văd şi partea plină a paharului”, a spus Bartoş, potrivit click.ro.

Mihai Petre și familia lui nu au ieşit afară de peste o săptămână. Mai mult, juratul are mari probleme cu afacerile. Sunt practic închise.

„De pe 11 martie suntem acasă şi ne bucurăm de timpul petrecut împreună. Avem norocul de o curte mică şi ieşim doar acolo. Avem multe activităţi împreună – de la bowling cu sticle cu apă numerotate şi până la exerciţii fizice, lansăm provocări diferite. Suntem foarte activi”, a spus Mihai Petre, potrit sursei citate.

Celelalte activităţi au fost însă grav afectate:

„Am închis sala de dans. Dar concep exerciţii pe care le trimit elevilor mei. Pregătesc două seturi de antrenamente – unul fizic, circuite şi unul de exerciţii specifice pentru dans, care pot fi făcute în casă. Există mereu soluţii, sunt creativ şi mă adaptez oricărei situaţii”, a mai precizat Mihai Petre.

Şi Pavel Bartoş a povestit că Teatrul Odeon e închis şi că nu mai joacă la acest moment. Însă e activ online, pe platformele de socializare.

Smiley s-a închis în vilă cu colegii, iar Andra stă acasă cu familia.