Probleme mari pentru Simona Halep. Cât va sta pe tușă după accidentarea de la Miami. S-a retras deja din turneu

27 mart. 2021
Probleme mari pentru Simona Halep. Cât va sta pe tușă după accidentarea de la Miami. S-a retras deja din turneu

Simona Halep este urmărită de ghinion în acest an. Deja se afla la al treilea turneu pe care-l abadonează din cauza unei accidentări. Ea a fost nevoită să renunțe și cele două competiții de la Doha și Dubai, din cauza unor dureri la spate, iar acum la Miami și-a anunțat retragerea din cauza unor probleme la umăr.

În Statele Unite ale Americii a reușit să joace două meciuri, unul la dublu și unul la simplu și părea a fi în mare formă. Totuși numărul mare de accidentări din ultima perioadă ridică multe semne de întrebare. Un motiv ar putea fi și concedierea lui Teo Cercel, fostul ei preparator fizic.

Simona Halep și-a concediat preparatorul fizic

La începutul anului trecut, Simona Halep a avut o ieșire în timpul turneului de la Adelaide. „Spune-i lui Teo că sunt foarte obosită. Am obosit”, a strigat aceasta spre Darren Cahill. Ulterior, fostul număr 1 mondial a dezvăluit că s-a pregătit singură pentru Australian Open și Dubai, iar rezultatele au fost unele foarte bune.

Teo Cercel a fost angajat la jumătatea lui 2020 de Sorana Cîrstea, care este și ea într-o revenire de formă, după o perioadă destul de slabă. Aceasta a primit și o veste bună zilele trecute: va merge la Jocurile Olimpice, după ce Federația de Tenis condusă de Ion Țiriac i-a obținut un loc.

Cât va lipsi Simona Halep de pe terenul de tenis

Simona Halep ar urma să lipsească de pe terenul de tenis trei săptămâni. Dacă lucrurile merg bine, ea ar urma să joace primul meci pe 15 aprilie, la Cluj, în cadrul Fed Cup. Echipa României va juca barajul împotriva Italiei pentru a rămâne în prima grupă valorică.

Ar urma apoi turneul de la Stuttgart, unde Simona și-a anunțat deja participarea, între 19 și 25 aprilie, iar apoi Madrid. Probabil pe lista ar mai fi Roma și desigur Roland Garros. Sportiva din România speră să se refacă până atunci și să fie la capacitate maximă pentru perioada de zgură, unde este cotată cu mari șanse la toate turneele.

Specialiștii sunt, însă extrem de îngrijorați de problemele ei de sănătate. Și Bianca Andreescu a avut o perioadă extrem de bună în urmă cu aproape doi ani, când a câștigat și US Open, dar apoi s-a accidentat și de atunci nu a mai ieșit deloc în evidență, acuzând constant dureri în diferite zone ale corpului.