PSD nu o mai susține pe Dăncilă la prezidențiale! O nouă propunere șoc: „Mergem cu psihopatul…”

viorica dancila

Nici nu a picat bine Guvernul că deja a început lupta în PSD. În scurt timp, Viorica Dăncilă va deveni istorie și un nou lider se va instala la conducerea partidului care s-a impus cu peste 40% la ultimele alegeri parlamentare. Până atunci, însă social democrații trebuie să decidă pe cine susțin la prezidențiale.

Varianta Viorica Dăncilă nu este sigură, ba chiar este foarte posibil ca pe ultima sută să asistăm la o retragere lacrimogenă a acesteia, pe modelul Theodor Stolojan. Cine îi va lua locul. Un nume bombă a fost înaintat prin intermediul Gabrielei Firea, chiar dacă nu chiar într-o manieră care să-l avantejeze. Stenogramele ultimei ședințe ale PSD, publicate de Digi24, sunt de-a dreptul uluitoare. Alexandru Cumpănașu ar fi luat în calcul de unii baroni locali pentru prezidențiale, în timp ce alții nici nu vor să audă.

Stenograma din timpul şedinţei

Marcel Ciolacu: Președintele PSD trebuie să fie candidatul partidului. Candidatul Viorica Dăncilă rămâne in picioare.

Gabriela Firea: Iohannis nu vrem. Barna nu vrem. Mergem cu psihopatul de Cumpănașu? Să nu facem o mișcare și să pierdem și ce avem acum, în jur de 20 la sută (…). Cred că ne dăm singuri o lovitură din interior. O sa înceapă lupta între noi.

Marian Oprișan: Mințim și unii și alții. Eu cred că trebuie să ne mobilizăm la maximum, să turăm motoarele la maxim. Chiar dacă spunem că avem 3-5 la sută. În fața urnei, în fața ștampilei, românul va avea o mare problemă dacă vom reuși să îi speriem. Să spunem adevărul. Să spunem că Iohannis a furat case, că pentru el nu funcționează justiția. Ori ne batem, ori mergem acasă. Trebuie sa facem analiza chirurgicală. Trebuie să facem congres după prezidențiale. Ziua decisivă e după prezidențiale.

Claudiu Manda, despre lansarea de mâine a Vioricăi Dăncilă: Noi nu stim cine plătește banii!

Olguța Vasilescu: Trebuie să dăm acum pentru primari! Să le dam speranțe, că ei merg pe stradă.

Marian Oprișan: Dacă dai căutare pe Google „proasta României” îți apare „Viorica Dăncilă”. Dacă dam senzația că ne batem pe putere și funcții, pierdem”.

Revista Presei