Punctul neștiut al corpului tău. Lidia Fecioru ne spune cum trebuie să procedăm: Deblochează energiile

lidia fecioru2

Nimeni nu își cunoaște corpul atât de bine încât să știe fiecare punct în parte și unde se acumulează energiile din timpul zilei care ne pot crea probleme. Lidia Fecioru explică cum trebuie să procedăm pentru a debloca o serie de energii. 

După o vârstă, menopauza este o perioadă destul de greu de acceptat. Cele mai multe femei se confruntă cu bufeuri, care nu sunt deloc plăcute și de cele mai multe ori acestea nu pot fi evitate.

Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru vine în ajutorul acestora și le explică leacul minune care diminuează bufeurile. Procedeul este unul foarte simplu, e nevoie doar de un masaj. Lucrul cel mai important este punctul care trebuie masat.

”Avem un punct pe picior pe care ar fi bine să îl masăm pentru deblocarea mai multor energii”, a spus Lidia Fecioru, la Antena 3.

Nu este niciun secret

De asemenea, potrivit Lidiei Fecioru, acest punct reprezintă energia sexuală, iar masajul pe care îl facem nu trebuie să fie unul foarte complet.

”Îl putem masa de două ori pe zi, cel puțin câte 10 minute. Nu e obligatoriu un masaj dur, e destul să lovim ușor cu degetul.

Nu este niciun secret că după o perioadă de timp femeile au parte de un război hormonal. E bine să masăm acest punct pentru a diminua bufeurile”, a mai spus Lidia Fecioru.

Aceasta a mai precizat că același punct este foarte important pentru a debloca energiile.

Revista Presei