Puterea Dragostei: Bianca Comănici i-a lăsat pe toți mască după despărțirea de Livian: „Am decis să mă înscriu la…”

12 aug. 2020
Puterea Dragostei: Bianca Comănici i-a lăsat pe toți mască după despărțirea de Livian: „Am decis să mă înscriu la...”

Bianca Și Livian au format unul dintre cele mai apreciate cupluri ale emisiunii Puterea Dragostei. Acum, după ce drumurile lor s-au despărțit, Bianca face un anunț șoc.

Într-o transmisiune live pe Youtube, Bianca Comănici a a declarat că vrea să se înscrie la școala de șoferi și, de asemenea, să înceapă o facultate, chiar dacă ea nu are încă diploma de bacalaureat.

„Haideți să vă spun vestea. O să mă înscriu la școala de șoferi. Nu săptămâna asta, săptămâna viitoare și abia aștept. O să mă pun pe învățat că vreau neaparat să iau permisul. Vă mai zic două bombe.

Ce voiam sa spun este ca am hotarat sa ma inscriu la facultate si apoi dupa ce ma inscriu ma gandesc ca in timpul ala sa dau bacul. sunt anumite facultati care accepta fara bac, iar pe parcurs poti sa dai si bac-ul, daca tot nu lucrez. Pot face facultate, iar pe timpul facultatii pot sa dau bac-ul.

O sa fac pregatire, imi caut profesori, ca la una dintre ele nu trebuie sa iti dai interesul asa de tare. Eu trebuie sa dau pe biologie si romana. Si apoi vad eu, trebuie sa muncesc. Pot lucra, dar nu vreau momentan. Inca am capacitatea de a invata si imi doresc,” a declarat Bianca Comănici.