Puterea Dragostei: Câți bani câștigă concurenții pentru fiecare episod difuzat? „Banii ăștia îi primim cash, iar restul pe card”

puterea dragostei

Puterea Dragostei este unul dintre cele mai apreciate show-uri de televiziune din România, show ajuns la cel de-al treilea sezon.

Emisiunea, realizată de Acun Medya Turcia și difuzată de Kanal D România, a debutat în luna noiembrie 2018. Dacă primele două sezoane ale emisiunii au fost prezentate de Andreea Mantea, începând cu sezonul 3, acest rol îi revine Cristinei Dorobanțu.

Show-ul difuzat de Kanal D este bazat pe un format internațional „Power of Love.” Vorbim despre un show matrimonial adaptat dinamismului vieții cotidiene din zilele noastre, în care participanții au șansa de a-și schimba total viața și de a-și găsi marea iubire.

Formatul emisiunii prevede ca 6 bărbați și 6 femei, care locuiesc separat, își pot petrece împreună în  Casa Dragostei opt ore pe zi. Este de ajuns acest timp limitat ca doi oameni care nu se cunosc în prealabil să-și întâlnească marea dragoste? Cum se construiește relația dintre cei doi, îngrederea reciprocă și, în final, dragostea?

Acestea sunt întrebările la care „Puterea Dragostei” încearcă să răspundă. Însă, una dintre întrebările pe care telespectatorii și le pun este legată de încasările concurenților de la Puterea Dragostei.

„Potrivit substantial.ro, unii dintre concurentii eliminati din emisiune au relatat că primesc, în medie, 100 de euro pe saptamana, cash, și încă 150 de euro pe săptămână pe card. De asemenea, marii câștigători ai competiției pleacă acasă cu suma de 20.000 de euro.

Revista Presei