Ce studii universitare a absolvit Delia și ce afaceri are vedeta. Putini stiu acest detaliu despre ea

28 feb. 2021
Ce studii universitare a absolvit Delia și ce afaceri are vedeta. Putini stiu acest detaliu despre ea

Delia Matache este una dintre cele mai apreciate și iubite cântărețe din România. Cu stilul ei ieșit din comun a cucerit pe toată lumea și are un succes răsunător în tot ceea ce face.

Nu este de mirare că artista este printre cele mai bine plătite cântărețe de la noi din țară. În 2018, aceasta a încasat 400 000 de euro din concerte. Se află pe locul doi, după Ștefan Bănică Junior, potrivit unui top efectuat de Libertatea.

Pe lângă banii obținuți din concerte, Delia primește bani și de la Antena 1. Aceasta este jurat în emisiunea iUmor, iar în 2018 a fost jurat și la X Factor.

Delia este și femeie de afaceri.

Artista deține firma Deliaevent SRL, care a avut în 2018 o cifră de afaceri de 7.359.618 lei și un profit de 2.764.063 lei, potrivit termene.ro.

Doar pentru o oră de cântat, Delia cere un onorariu de peste 10 000 de euro. Pentru 15 minute, artista încasează 3 900 de euro. Mai mult, la nunți și petreceri private, prețul pornește de la 19.000 de euro.

Ce studii a absolvit Delia?

Delia Matache a absolvit Liceul de Muzică „Dinu Lipatti”. Artista a studiat pianul și a luat lecții particulare pentru flaut timp de cinci ani. După terminarea liceului, cântăreața a ales Universitatea Națională de Muzică din București.

Acelasi parcurs l-a urmat si sora ei mai mica, Oana, care spera sa-i calce pe urma. Din pacate, aceasta nu s-a bucurat de acelasi succes ca Delia si canta ca si backing vocals pentru vedeta, care este si jurata X-Factor si IUmor in momentul de fata.