Puțini știu asta! Cu ce se ocupă și cum arată fiica lui Mihai Gâdea FOTO

mihai-gadea-640×400

Deși pare un om serios și sobru, Mihai Gâdea ne surprinde uneori cu ipostaze în care puțini l-au văzut. Între emisiune și noul caz din Caracal, realizatorul își face timp pentru a ieși împreună cu fiica sa. Fotografiile postate pe Instagram fac deliciul publicului.

Jurnalistul Antenei 3 a urcat la story mai multe fotografii în care o îmbrățișa pe fiica sa Karina. Pozele au fost însoțite și de un mesaj special. ”La mulți ani, sufletul meu!”, a scris Mihai Gâdea pe fotografii.

Cu ce se ocupă fiica lui Mihai Gâdea?

Nici Maisha Karina Gadea nu a stat departe de lumina reflectoarelor, nu l-a urmat pe tatăl său, dar va ajunge o mare vedetă prin muzica ei. Fiica lui Mihai Gâdea este cântăreața. Karina a lansat mai multe melodii care sună foarte bine. Voi ce spuneți?

Karina seamănă foarte mult cu tatăl său atât fizic cât și la comportament. Familia Gâdea a fost mereu discretă și s-a ținut departe de presă și de aparițiile publice.

Cum arată și cu ce se ocupă soția lui Mihai Gâdea?

Spre deosebire de soțiile altor jurnaliști, Agatha Kundri a fost mereu o femeie discretă. Aceasta este de profesie sociolog, dar și femeie de afaceri. Îi place foarte mult sportul, practică triatlonul și deține o gradiniță cu program afterschool.

Revista Presei