Puțini știu asta! Ea este marea iubire a lui Mihai Bendeac. De ce l-a părăsit

08 nov. 2019
Puțini știu asta! Ea este marea iubire a lui Mihai Bendeac. De ce l-a părăsit
Mihai Bendeac

Mihai Bendeac este, cu siguranță, unul dintre cei mai râvniți burlaci de la noi din țară. Juratul a avut foarte multe femei, dar nu s-a găsit încă persoana care să-l convingă să facă marele pas. Mai mult, actorul spune că nu se va căsători niciodată.

Acesta a avut o relație cu Roxana Vancea, dar s-au despărțit. Acum, fosta sa iubotă este fericită alături de alt bărbat. Deși părea că ea este cea potrivită, totul s-a destrămat. Roxana spunea că Bendeac este cel mai plictisitor om. Ruptura ar fi avut loc din cauza faptului că Mihai nu ar fi vrut să aibă copii și nici să se căsătorească.

„Vrei să mă inviți la o nuntă, trebuie să-mi dai un contract semnat de tine sau de către persoana cu care te căsătorești cum că nu veți divorța niciodată. De ce spun asta? Pentru că dacă s-ar întâmpla acest eveniment și ați divorța la un moment dat, după un an, după doi, după 10, 20, n-are importanță, privind retrospectiv eu aș fi defapt un papițoi care s-a îmbrăca elegant pentru voi și care și-a pierdut o zi din viața lui și a livrat și o sumă de bani în scopul fericirii voastre eterne. Dar de fapt, biserica ar trebui să facă această treabă pentru că se spune că ei reprezintă Divinitatea și te-ai căsătorit, nu? Înseamnă că ai mâncat c**** în fața Divinității dacă ai divorțat. Nu vă mai căsătoriț dăgeaba!”
Mihai Bendeac

Într-un timp, Roxana a mărturisit că este bisexuală și a postat mai multe poze deocheate cu colege și prietene.

Marea iubire a lui Mihai Bendeac

Totuși, marea iubire a lui Mihai este altă femeie. Andreea Vasile este cea care l-ar fi putut face pe Bendeac să meargă la altar. Din păcate, aceasta l-a părăsit. Actrița este fericită și are chiar un copil.

Andreea Vasile, marea iubire a lui Mihai Bendeac, a devenit mamă

Despre Mihai s-a spus că, acum, ar fi îndrăgostit de cântăreața Mira.