Puțini știu ce făcea Speak în trecut! Ce job avea înainte și cine l-a făcut celebru

27 apr. 2020
Puțini știu ce făcea Speak în trecut! Ce job avea înainte și cine l-a făcut celebru

Speak este unul dintre cei mai apreciați artiști din România, dar nu mereu a fost așa. Cântărețul a avut cu totul alt job înainte de a se apuca de muzică. Puțini știu ce făcea el în trecut.

Speak și iubita sa Ștefania au devenit mai cunoscuți prin intermediul emisiunii Asia Express. Cei doi au cucerit publicul și au ajuns în finală. Din păcate, nu au câștigat marele premiu.

Cine era Speak la început?

Artistul a trăit în Bacău și a avut un job complet diferit. Nu avea nicio treabă cu muzica. Speak făcea baschet de performanță la la CSS Bacau. Cântărețul a practicat acest sport de la 9 până la 20 de ani.

„Am încercat să fac ceea ce făcea fratele meu. Am fost la înot pentru că el a fost vicecampion național, am fost la tenis pentru că și el făcea tenis, am trecut la atletism tot pentru că făcea și el asta. Dar am rămas la baschet.

Eram talentat, am fost desemnat cel mai tehnic jucător de baschet al României la categoria Juniori 3. Totuși, m-am lăsat pentru că am simțit că nu mai sunt perspective din punct de vedere sportiv. Am ales să mă duc în Iași la facultate și am jucat și acolo, însă am renunțat definitiv în momentul în care a trebuit să aduc bani de acasă.

Era perioada în care făceam, în paralel, și muzică. Era activitatea mea din timpul liber, una pe care ulterior am dezvoltat-o”, a spus muzicianul.

Ulterior, a renunțat la baschet pentru muzică, a doua pasiune.

Din 2009, acesta face parte din echipa „HaHaHa Production“, casa de discuri fondata de Andrei Tiberiu Maria, cel cunoscut drept Smiley.

Cine l-a făcut celebru pe Speak?

Artistul a ieșit în evidență când a recunoscut public că are o relație cu Adelina Pestrițu. Cei doi au avut o relație foarte frumoasă, dar ceva s-a schimbat. Din păcate, au mers pe drumuri separate.

„O sa fac o piesa inspirata din viata mea. De obicei scriu doar din ce simt. De cand sunt cu Adelina sunt in atentia presei. Schimbarea asta nu e foarte placuta. Eu sunt mai discret. Ea e mult mai cunoscuta. E adevarat ca acum probabil munca mea o sa ajunga mult mai usor la oameni.

Eu sunt din Bacau, am venit in 2007 la Bucuresti. Atunci am inceput sa lucrez cu Alex Velea si cu el am ramas. Pana sa ma apuc de muzica, am jucat baschet, vreo 12 ani. Visam sa joc in NBA. Nu imi pare rau, am cea mai frumoasa meserie. Partea urata e ca nu prea poti sa ai viata personala.

Nu am timp sa ma vad cu parintii, nu ai timp pentru relatia personala. Cu Adelina am noroc ca si ea e foarte ocupata. Nu o sa imi fac un tatuaj cu fata Adelinei! Cum ar fi sa imi fac tatuaj cu Noby? Eventual o sa imi fac un tatuaj cu Misha, cateaua mea”, a spus ascesta.

S-a spus chiar că ar fi înșelat-o pe Adelina cu Ștefania, iubita actuală. Doar ei știu adevărul, cert este că, Adelina și-a revenit destul de repede și s-a căsătorit cu un alt bărbat. Vedeta are și un copil.

Care este visul său?

Deși a renunțat la baschet, Speak își dorește foarte mult să aibă propria sa echipă. Este primul lucru pe care l-ar face dacă ar avea mulți bani, a spus Ștefan Sprianu.